• 瀏覽: 1,339
  • 回覆: 26
美國共和黨舉行一連四日全國代表大會,正式提名總統特朗普為黨內總統候選人,與民主黨總統候選人拜登競逐。特朗普形容,這將是美國歷來最重要的選舉。

我思疑特朗普係靠黑道上位,不服就弄死! 睇宣傳標語,太流氓了!

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1354835/即時-國際-特朗普獲正式提名爭連任-稱若無法連任美國將步向可怕方向

好明顯輸左會唔認數,到時精彩囉。

佢好鍾意將說話掉轉講

侵連任失敗
美國將走向復原之道
真係好可怕

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-8-25 09:56 AM 發表
佢好鍾意將說話掉轉講
佢個團體不嬲係咁㗎啦全部掉轉來講嘅

呢啲係選舉招數,以全國安危恐嚇國民,你哋唔選我就死梗

引用:
原帖由 lam4451 於 2020-8-25 09:54 AM 發表
好明顯輸左會唔認數,到時精彩囉。
侵侵也說,而且不止一次,如果他輸了,就是選舉不公,有人舞弊!

無賴總統將以痕症命令
命令選舉人票投佢連任,抗痕症命令者將被控叛國

從白人神經總統可了解到白人係邪惡之源

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-8-25 10:18 AM 發表

傻侵唔連任,
世界點大亂?
系呀,特朗普唔上位,美國就會完蛋,真係笑死人了,佢過太陽都緊要。

好戲終於上演

引用:
原帖由 tony.hk 於 2020-8-25 10:39 AM 發表
好戲終於上演
被特朗普咁炒作,我特別期待最終結果!

引用:
原帖由 醉酒嘅蝴蝶 於 2020-8-25 09:50 AM 發表
美國共和黨舉行一連四日全國代表大會,正式提名總統特朗普為黨內總統候選人,與民主黨總統候選人拜登競逐。特朗普形容,這將是美國歷來最重要的選舉。

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/st/82a752b63c663cd76c746d832d388092/stheadline/inewsmedia/20200825/_2020082506593 ...
又係呢招....一味兇人...

引用:
原帖由 kid_a 於 2020-8-25 10:52 AM 發表

又係呢招....一味兇人...
你唔畀我投票就弄死你!

哈哈哈哈

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]