• 瀏覽: 43,195
  • 回覆: 465
  • 追帖: 1
美國新聞片被封鎖哂`~~~~

好交叉自由

十蚊三笑,埋泥睇埋泥揀 ^0^

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-8-25 03:51 AM 發表

(星島日報報道)美國威斯康辛州基諾沙市一名二十九歲黑人男子,周日下午遭警察在一架汽車旁,近距離向其背後開了多槍。中槍男子緊急送院,情況危殆。一名民權律師表示中槍男子的三名兒子當時在汽車內目睹警察開槍,將終身留下陰影。事發後當地民眾上街抗議警察開槍,示威者在多處縱火,並向警察投擲汽油彈及磚塊,當局宣布在諾沙市實施宵禁。

當天下午五時左右,基諾沙警方回應一宗「家暴事件」時發生這宗槍擊事件。據基諾 ...
美國有警暴,香港有黑警打和啦~super

老美走狗,洋奴會話嗰啲係幻覺嚟嘅。個黑人係演員嚟嘅,扮死。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-8-25 03:58 AM 發表

美國的風景線,
真美
自從件老美虔婆講完之後,老美差唔多日日都出現美麗的風景線,而家俾香港人笑鳩返轉頭

引用:
原帖由 Rider 於 25-8-2020 08:41 PM 發表

就咁睇,之前一定有D野發生左。另個拍片者zoom埋去。

呢段片只係警察執法果一段,要知道埋前面發生乜野事先至有得判段。
雖然侵侵好討厭,美國好霸道。
但係我覺得無論係香港警察或美國警察正常執法既話都唔應該比人屈。
蒙受不白之怨是很痛苦的。不論係邊個國家既警察,或者係普通人。
如果佢真係一個為人民為維治安既警察,唔想佢比人屈。
三個警察都同時拔左槍,之前一定有D大事發生左。唔多認 ...
基本上同意師兄分析
我地咁興高采烈地插d美國警察,只係報復美國d政棍舊年時批評香港警察執法,估唔到咁快有報應
唯一不同地方係,香港警察絕少向暴徒開多過一槍,美國警察絕少只開一槍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 娉婷女子 於 2020-8-25 04:08 發表

咦?咦?班黃色物體呢?!發表下好喎,嗰啲咩黑警呀,咩手無寸鐵呀,點嘅語氣甚麼聲調我哋仲言猶在耳㗎,點解唔見你哋仆出嚟吠嘅!?
一樣 都係黑警 冇分別

引用:
原帖由 bronze18man 於 2020-8-25 04:26 發表

西方白皮奴隸岐視主義,自古以來就無藥可救!
你依家咪又歧視白人 有分別咩

引用:
原帖由 bbq323 於 2020-8-25 04:49 發表

惡魔世界,打民主牌頭,殺人民為樂,黑人比蟻還踐,毒品,強姦,殺人,黑金就是民主世界特色
香港都有差佬私吞毒品 賣冰毒 偷拍裙底 行騙 非禮 強姦 虐兒 又話有左國安法香港就安全 笑話

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kuen0315 於 26-8-2020 02:41 AM 發表

美國有警暴,香港有黑警打和啦~super
香港最大問題就係,
警察手軟腳軟,
年幾都踩唔死一隻曱甴。

引用:
原帖由 Alan.C 於 2020-8-26 06:48 AM 發表

你依家咪又歧視白人 有分別咩
你歧視人,人亦可歧視你,公平喎!
歧視係單方面的,現在全世界都歧視返白皮豬咪唔可以再叫歧視了!
要改口叫回應白皮豬了!
我最睇唔起白皮豬佢地咩野都要歧視一餐,唔單止種族,仲有政治制度,宗教信仰,文化差異,什至貧富差異都要歧視一餐!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 domug 於 2020-8-26 07:07 AM 發表

香港最大問題就係,
警察手軟腳軟,
年幾都踩唔死一隻曱甴。
太克制,冇美國警察咁殘暴

回覆 引用 TOP

相信全世界最最最種族歧視就係美帝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Sprewall 於 2020-8-26 03:10 AM 發表

自從件老美虔婆講完之後,老美差唔多日日都出現美麗的風景線,而家俾香港人笑鳩返轉頭
屎校工

聯合國應該介入

與鳳凰同飛,必是俊鳥;與虎狼同行,必是猛獸!
你能走多遠,看你與誰同行!

回覆 引用 TOP

根本就係謀殺
死咁多同樣事件美國人都未係全國出嚟反抗
老美人民真係賤過奴隷
奴性極重

完全唔在乎乜野立場
只係最討厭滿口歪理
歪理都支持就更抵死

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]