• 瀏覽: 43,197
  • 回覆: 465
  • 追帖: 1
其實殺多的黑人仲好,等佢哋內戰各自獨立。

回覆 引用 TOP

看得出美國白人幾咁仇視黑人

與鳳凰同飛,必是俊鳥;與虎狼同行,必是猛獸!
你能走多遠,看你與誰同行!

回覆 引用 TOP

宜家最緊要傻侵唔好又亂up廿四

不過...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DSOM 於 2020-8-25 06:10 AM 發表

人權L死咗去邊?
果啲冚家剷人權L呀,死L哂啦,全家果隻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 L.T.E 於 2020-8-25 11:18 AM 發表

影片

美國黑警
打細路?😱

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2020-8-25 11:04 PM 發表

打細路?😱
好鬼民主

回覆 引用 TOP

叫 Lunch哥去美國同美國警察lunch啦!!

回覆 引用 TOP

香港警察真係冇用,暴動左咁耐只係開得兩槍!

美麗的風景線

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 娉婷女子 於 2020-8-25 09:04 PM 發表

其實做美警駛乜訓練,淨係學開槍得啦,只要一淆底就開槍,搞掂!!根本班美警自己仲驚過佢要保護嘅平民🤭
其實見到有啲美警肥過乜咁, 可能真係識開槍就得.

引用:
原帖由 maowai 於 2020-8-25 11:24 PM 發表

香港警察真係冇用,暴動左咁耐只係開得兩槍!
人地掉一日石仔,汽油彈就即刻宵禁,香港玩左幾耐?仍無瞻宵禁.....

引用:
原帖由 cheungmeimei 於 2020-8-26 12:02 AM 發表

人地掉一日石仔,汽油彈就即刻宵禁,香港玩左幾耐?仍無瞻宵禁.....
香港斑人有外國政府同反政府組織支持,外國有民主,香港沒有,有民主就可以殺人,令到黑人生生世世低下階層,抹黑黑人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-8-25 07:24 AM 發表

黑人犯罪率高,你起下Floyd個底先
黑人犯罪率高,所以黑人理應被殺? 咁你老母做雞影響市容,你身為佢個仔我係咪可以將你掟落樓?

引用:
原帖由 Roberts 於 2020-8-26 12:10 AM 發表

黑人犯罪率高,所以黑人理應被殺? 咁你老母做雞影響市容,你身為佢個仔我係咪可以將你掟落樓?
里條友不明年黑人犯罪高,主要系以前種族政策歷史影響下出現,里班已被白人洗左腦,唔死都沒有用

回覆 引用 TOP

白人國家人權惡劣.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]