• 瀏覽: 43,199
  • 回覆: 465
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 前往可愛的菠菜 於 2020-8-25 01:31 PM 發表

🤔電槍唔係只開到一槍?點解報道寫多槍?
冇講過係電槍,應該係真槍

與鳳凰同飛,必是俊鳥;與虎狼同行,必是猛獸!
你能走多遠,看你與誰同行!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 娉婷女子 於 25-8-2020 12:55 PM 發表

鐵證如山,黃絲醒未
黃絲話:美警槍下死,做鬼也有綠卡

人權L唔出黎講2句?

引用:
原帖由 desmond_cyber 於 2020-8-25 01:37 PM 發表

最蠢嗰個都知佢上車攞武器
我不知呀

與鳳凰同飛,必是俊鳥;與虎狼同行,必是猛獸!
你能走多遠,看你與誰同行!

回覆 引用 TOP

美警話黑mun mun乜都睇唔到, 點知咁就隊林左件, 又話黑人運動神經好, 咁都避唔開, 總之白人無錯喇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-8-25 03:58 AM 發表

美國的風景線,
真美
美傳媒及網絡公司封曬市民知情權,而家仲有tiktok 可上載,遲啲冇風景䏲!

隔離戴FULL GEAR既是否鬼..
派裝備那位是否係鬼...
派八達通,禮卷那個人是否又係鬼..
TELEGRAM內又有多少係鬼..
朋友被捉,會唔會篤灰,
戴口罩可能係鬼..唔戴又怕被人起底..
後面個3 個仔 (3、5、8 歲) 眼睜睜睇住爸爸被一槍一槍咁打落去...

永遠不要和白痴爭辯,因為他會把你的智商拉到和他同一水平,然後用豐富的經驗打敗你。

回覆 引用 TOP

推翻白人政府,黑人兄弟加油!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 娉婷女子 於 2020-8-25 04:08 AM 發表

咦?咦?班黃色物體呢?!發表下好喎,嗰啲咩黑警呀,咩手無寸鐵呀,點嘅語氣甚麼聲調我哋仲言猶在耳㗎,點解唔見你哋仆出嚟吠嘅!?
果堆黃蟲死曱甴全部都係漢奸走狗...佢地只係識得奶美..奶英....!
佢地做人咁狗...試問睇到呢啲美國新聞...啲黃屍走狗又點敢出嚟吠佢地既狗主人吖....!

回覆 引用 TOP

威州要人,手足仲唔去

回覆 引用 TOP

香港牌曱甴殺人放火樣樣做齊都未宵禁
你老尾你宵咩禁啊正中既濕鳩民主大國

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-8-25 01:58 PM 發表

美傳媒及網絡公司封曬市民知情權,而家仲有tiktok 可上載,遲啲冇風景䏲!
Wechat封左?

美警制服人方法,就係即開槍解決人,就可以慢慢處理,事後又一輪反警暴活動

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 desmond_cyber 於 2020-8-25 01:37 PM 發表

最蠢嗰個都知佢上車攞武器
攞武器就要開槍 咁曱甴拎武器 香港警察開槍又有咩問題

回覆 引用 TOP

1) 黑人手上冇武器亦冇主動襲擊警察,如警察叫佢停低佢5停已可即時捉佢反鎖

2)黑人一開車門已比差佬推入車箱並背住佢,根本冇時間取武器警察巳開7槍

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]