• 瀏覽: 42,863
  • 回覆: 6
  • 追帖: 1
咦?咦?班黃色物體呢?!發表下好喎,嗰啲咩黑警呀,咩手無寸鐵呀,點嘅語氣甚麼聲調我哋仲言猶在耳㗎,點解唔見你哋仆出嚟吠嘅!?

引用:
原帖由 cwbguy 於 2020-8-25 05:37 AM 發表

事主手上冇武器,美國黑警從佢背後開槍
https://www.youtube.com/watch?v=y89fAdjVEHE
鐵證如山,黃絲醒未

引用:
原帖由 ono119394 於 2020-8-25 05:40 AM 發表

冰山一角。見吾到影吾到被無故射殺嘅,多如天上行星。
美警呢啲暴行,其實喺香港班黑暴搞事之前已經知㗎啦,可能佢哋被洗緊腦睇唔到掛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鮮鳳哥 於 2020-8-25 07:03 AM 發表

開頭睇覺得好痴線,但之前發生過黑人埋車係攞槍射返警
太多因數要考慮,
或者咁講,好似卅年前中國法律喺街撞傷人,係要賠償受害者之後傷勢的巨額金錢損失,唔想破產,咁啲人民咪唯有直接撞死人囉。同樣,美國如果肯禁槍亦唔會有咁嘅事發生,呢啲問題始終都係管治者嘅責任,仲要咁多年都無意去解決。所以啲黃絲認為無問題可以移民去住,好自由㗎,但後果就自負啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 aoaoaaoo 於 2020-8-25 02:58 PM 發表

1) 黑人手上冇武器亦冇主動襲擊警察,如警察叫佢停低佢5停已可即時捉佢反鎖

2)黑人一開車門已比差佬推入車箱並背住佢,根本冇時間取武器警察巳開7槍 ...
其實做美警駛乜訓練,淨係學開槍得啦,只要一淆底就開槍,搞掂!!根本班美警自己仲驚過佢要保護嘅平民🤭

引用:
原帖由 andonlyu 於 2020-8-25 11:28 PM 發表

其實見到有啲美警肥過乜咁, 可能真係識開槍就得.
🤣🤣🤣笑死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Alan.C 於 2020-8-26 06:45 AM 發表

一樣 都係黑警 冇分別
你一定好後生,未見過英治時期嘅嗰啲黑警,簡直有過之而無不及,啲交警更加唔會企喺度比市民鬧

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]