• 瀏覽: 45,345
  • 回覆: 465
  • 追帖: 1
+13
引用:
原帖由 令狐椒 於 2020-8-26 12:16 AM 發表
白人國家人權惡劣.
白人系直接成個國家,消滅人地,罪惡太大,奴役其他種族

引用:
原帖由 andonlyu 於 2020-8-25 11:28 PM 發表

其實見到有啲美警肥過乜咁, 可能真係識開槍就得.
🤣🤣🤣笑死

今次呢單又唔知點收科...

相信該警員辯解,就話該名黑人不合作,返回車輌疑以取出手槍,警員出於開槍自衛。😎

7槍....痴線喪心

美國人權法案

五眼~
人攞個西瓜

引用:
原帖由 娉婷女子 於 2020-8-25 04:08 AM 發表
咦?咦?班黃色物體呢?!發表下好喎,嗰啲咩黑警呀,咩手無寸鐵呀,點嘅語氣甚麼聲調我哋仲言猶在耳㗎,點解唔見你哋仆出嚟吠嘅!?
黃色物體:美國警察生命受到威脅,開槍完全正確。
如果事發地點在香港,有警察從後面用警棍打人,黃色物體一定吠到拆天。

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-8-25 03:51 AM 發表
(星島日報報道)美國威斯康辛州基諾沙市一名二十九歲黑人男子,周日下午遭警察在一架汽車旁,近距離向其背後開了多槍。中槍男子緊急送院,情況危殆。一名民權律師表示中槍男子的三名兒子當時在汽車內目睹警察開槍,將終身留下陰影。事發後當地民眾上街抗議警察開槍,示威者在多處縱火,並向警察投擲汽油彈及磚塊,當局宣布在諾沙市實施宵禁。

當天下午五時左右,基諾沙警方回應一宗「家暴事件」時發生這宗槍擊事件。據基諾 ...
黑警在美國

醒起美白警處理自殺case既手法係係自殺者殺自己之前殺左佢,小黃人都會用條利幫佢地敏屎

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2020-8-26 01:02 AM 發表
相信該警員辯解,就話該名黑人不合作,返回車輌疑以取出手槍,警員出於開槍自衛。😎
八槍警告嚟啫,一定唔係蓄意謀殺,要打死佢一槍就得。。

加油美國人!反抗!美國黑人!

美國sample,美國Standard.

Stand with american black ppl

香港完全無新聞傳媒報道既

香港警察開槍自衛都比人告
佬美一槍打爆你個頭

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]