• 瀏覽: 45,309
  • 回覆: 465
  • 追帖: 1
+13
我地又制裁佢地啦...

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-8-25 09:00 PM 發表

佢頂多係口頭威脅警察, 唔係一開始就有武器, 警察係有充裕時間從後制服佢

宜家係判斷唔到警察係拾下拾下想等運到, 一話故意放任等佢地有理由用致命武力 ...
有道理!
你又講得岩,應該第一時間禁佢落地下,唔比佢上車。
而且無理由係開7槍咁多。

睇完條片,產生了沉重的不安感!

引用:
原帖由 aoaoaaoo 於 2020-8-25 02:58 PM 發表
1) 黑人手上冇武器亦冇主動襲擊警察,如警察叫佢停低佢5停已可即時捉佢反鎖

2)黑人一開車門已比差佬推入車箱並背住佢,根本冇時間取武器警察巳開7槍 ...
其實做美警駛乜訓練,淨係學開槍得啦,只要一淆底就開槍,搞掂!!根本班美警自己仲驚過佢要保護嘅平民🤭

美麗風景線好似愈玩愈大喎

引用:
原帖由 hwwong 於 2020-8-25 04:12 AM 發表
美國現在仍然是處於警察向市民開槍狂轟的狀態, 還未出現市民向市民用槍互相轟擊, 還未出現市民與警察重火力互相轟擊, 即是... 仍然是和平狀態啊... 不過, 美國佬習慣冷血兇殘, 應該好快就忍不住, 會有好多冷槍轟殺的情況陸續出現啊... 避彈衣好快就賣斷市了... ...
反抗,幾時又獨立?🤭

人權組織發聲吧

點解D仆街屎曱甴,民主狗黨,公民閪黨,唔仆出來蜆紮 ?呢班賤種,狗閪死狗晒 ?

我有冇數錯開咗九鎗

好民主既國家

引用:
原帖由 go2004 於 2020-8-25 05:17 AM 發表
新聞自由?
美國示威Youtube 全部都見唔到
所以老美要禁斗音,不像fb YouTube 是美國公司幫政府做野,要你刪片就刪片做文宣就做文宣。

果然係美警生輝...

依家D警察都黏Q線

開咁多槍都未死?咁個警察…大很獲了

一道美麗的風景線
威州人,反抗
威州人,加油
支持威州及美國各州獨立

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]