• 瀏覽: 45,307
  • 回覆: 465
  • 追帖: 1
+13
肺炎美國黑警滅絕人性

美國手足要加油!比多啲美好風景美國睇

引用:
原帖由 lamlampeter1 於 2020-8-25 11:41 AM 發表
睇片,個黑人又係亂嚟,警察叫你停低,佢仲開車門入去,警察點知你上車攞乜,可以攞支步槍!
想問你香港警察咁樣做,你會唔會有相同回應?

引用:
原帖由 wize 於 2020-8-25 11:18 AM 發表

藍尸9真好笑,擘大眼講大話
車公講左今年會報,仲會報應到藍尸全家身上
睇多啲歷史,你今日支持警暴對付你以為嘅敵人
到最後政權要由你手上充公你嘅財產、家人、生命時,一樣係同樣手法。到
時藍尸唔好吠呀。 ...
YC 真係智障~ 不論眼見及耳聽都過濾曬YC既唔啱之處. 自以為自己一切都係真理...
我唔係藍,因為我都覺得港府無能... 但事實不會因為藍黃而改變...
真相係落單警被黑暴圍攻,因此舉槍自保,係尼個情況下黑暴都重要走埋去意圖不軌⋯⋯開槍係正常。
另外車公有冇指明係邊一個? 你又知係指邊個?
最後都係一句~唔喜歡香港就移民去英美啦~唔好留低係香港啦

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-8-25 09:59 AM 發表

https://youtu.be/y89fAdjVEHE
開大聲啲條片聽下啲美國警察講野,警察已經叫佢「Drop the knife」但係唔聽(即係個黑人手上已經持刀),還要走去開車門意圖拎槍出來,美國警察先開槍阻止罪案發生 ...
條片由頭到尾個黑人都係空手原來老尾警察大聲老作就可以無中生有。

多幾個黑人聚集,會吾會攞機關槍一次過掃底晒咁多個

民主國家執法標準?

所以終止佢至瘋私人檢控
完全正確

係外國
一早開十槍以上

引用:
原帖由 --東方無敵-- 於 2020-8-25 04:00 AM 發表
反抗吧 黑人朋友們
升級了,報仇吧黑人朋友

黑人手足 報仇 

引用:
原帖由 娉婷女子 於 2020-8-25 04:08 AM 發表
咦?咦?班黃色物體呢?!發表下好喎,嗰啲咩黑警呀,咩手無寸鐵呀,點嘅語氣甚麼聲調我哋仲言猶在耳㗎,點解唔見你哋仆出嚟吠嘅!?
弱智鋒已完呢?點解唔出聲嘅?

引用:
原帖由 ipod64 於 25-8-2020 08:33 AM 發表

就咁睇片,個黑人無聽警察警告一路行去車度,仲突然開車門拿野,開槍都屬於正常。同埋警察用果支似係電槍?其實而家d黑人開始有d失控,我支持爭取公平對待,但佢地而家開始小題大做,會令人反感。由始至終,佢地都係主張Black Lives Matter, 佢地黑人都好多人歧視亞裔同拉丁美裔,又成日收埋d槍係車同褲入面,有時唔怪得d人咁樣對佢地。 ...
冰封三尺,非一日之寒
美國黑人被白人糟質左兩百幾年
洗唔洗開七槍呢?
BLM = Black Lives Manslaught

香港人支持美國黑人市民,光復美國

白皮豬種族祈視又開鎗殺黑人,最慘在三名兒子親眼看見。

引用:
原帖由 go2004 於 25-8-2020 05:17 AM 發表
新聞自由?
美國示威Youtube 全部都見唔到
CNN拖左大半日,今朝先有報導,仲衰過CCTVB
https://edition.cnn.com/2020/08/24/us/kenosha-police-shooting-jacob-blake/index.html

特朗普,佩洛西,逢佩奧你班狗畜看吓自己國家幾醜,嚴重種族祈視呢班白皮槍殺黑人,威州又多條景點。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]