• 瀏覽: 3,409
  • 回覆: 26
+4
法國,美國,白俄羅斯都先後為警暴向市民道歉,香港狗官放任警暴,被國際制裁將會是眾望所歸,咎由自取。

支持香港警察剷除黑暴.

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-8-24 06:31 PM 發表
法國,美國,白俄羅斯都先後為警暴向市民道歉,香港狗官放任警暴,被國際制裁是咎由自取.
白俄羅斯示威者冇放火燒人
冇用磚掟死人

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2020-8-24 07:16 PM 發表

白俄羅斯示威者冇放火燒人
冇用磚掟死人
一單還一單

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-8-24 06:31 PM 發表
法國,美國,白俄羅斯都先後為警暴向市民道歉,香港狗官放任警暴,被國際制裁是咎由自取.
咁鐘意白俄羅斯道歉,咁唔鐘意香港警察,去做白俄羅斯人啦笨柒, 又做唔到講條撚咩,咀炮狗。

你都幾好笑個喎,群眾壓力下,其實香港政府已經放棄咗送中條例!!

721 ,你哋班人用時代革命作為口號,圍攻中聯辦,點樣道歉呀?

831 ,根本就冇死過人,又點樣道歉呀?

總統拎把步槍出黎同你班垃圾道歉
夠揪就埋黎喇講

好簡單啫,香港冇警暴咁點樣為警暴道歉呢?

引用:
原帖由 狂人甲 於 2020-8-24 07:37 PM 發表
你都幾好笑個喎,群眾壓力下,其實香港政府已經放棄咗送中條例!!

721 ,你哋班人用時代革命作為口號,圍攻中聯辦,點樣道歉呀?

831 ,根本就冇死過人,又點樣道歉呀? ...
721有超過10個理由黑警需要道歉甚至被起訴,唔知就睇番鏗鏘集。
831冇人證明到冇死人,就算冇死人,魔警的瘋狂襲襲市民亦需要道歉。
其他仲有數以百計向無辜市民噴胡椒,唔依國際標準放催淚彈,不勝枚舉,罪大滔天!

你想香港d高官學白俄,拎AK去暴動現場?

引用:
法國,美國,白俄羅斯都先後為警暴向市民道歉,香港狗官放任警暴,被國際制裁將會是眾望所歸,咎由自取。
🤭🤭🤭

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-8-24 08:15 PM 發表

721有超過10個理由黑警需要道歉甚至被起訴,唔知就睇番鏗鏘集。
831冇人證明到冇死人,就算冇死人,魔警的瘋狂襲襲市民亦需要道歉。
其他仲有數以百計向無辜市民噴胡椒,唔依國際標準放催淚彈,不勝枚舉,罪大滔天! ...
721 ,香港政府為咗維持一國兩制,喺警力分布上有先後次序,洗咩道歉呀?
維護香港長遠利益,當然係一國兩制啦,你哋呢班人,以時代革命為口號,衝擊中聯辦,破壞香港嘅根基,唔使人頭落地,已經要還神啦,道你個腦冇歉!!

講到831 ,睇你都唔係香港出世,食綜合援助,係人都知香港係你攞證據出嚟指證有冇打死人,香港政府冇需要,證明佢又冇打死人㗎!!
你屈鳩香港政府,仲要香港政府道歉,!你係咪食懵咗啊!

引用:
原帖由 Reporterdog 於 2020-8-24 08:21 PM 發表

🤭🤭🤭
講出事實真相!!

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-8-24 08:15 PM 發表

其他仲有數以百計向無辜市民噴胡椒,唔依國際標準放催淚彈,不勝枚舉,罪大滔天! ...
你睇下你美爹D標準先啦
食美屎狗

同樓主呢種人講多,都廢話嘅,明明自己俾人洗咗腦,仲喺度學人講道理!!

721當日,黑軍嘅口號係革命,行動係圍攻中聯辦,呢啲根本就係叛國罪!!
叛國罪係大多數國家都係死刑,或者20年樓上判刑!!
香港政府都唔出聲,放班仆街一條生路,班仆街仲喺度講元朗,元朗只不過係一班搞屎棍,入去元朗搞事,與當地人發生衝突。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]