• 瀏覽: 3,405
  • 回覆: 26
+4
如果樓主仲夠膽支持時代革命,支持圍攻中聯辦,我都要睇吓國安法可唔可以處置你!!

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-8-24 06:31 PM 發表
法國,美國,白俄羅斯都先後為警暴向市民道歉,香港狗官放任警暴,被國際制裁將會是眾望所歸,咎由自取。
只有暴動暴徒,老尾肺炎老尾病毒

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-8-24 06:31 PM 發表
法國,美國,白俄羅斯都先後為警暴向市民道歉,香港狗官放任警暴,被國際制裁將會是眾望所歸,咎由自取。
好L好笑,成日得把口,你再開多一百幾十個帖都改變唔到黑暴系過街老鼠嘅事實啦

引用:
原帖由 打倒環保狗 於 2020-8-24 07:26 PM 發表

一單還一單
好!咁你叫班黑暴還咗殺人放火嘅單先!

講咁多做乜?伸個頭出嚟俾警察扑啦你

支持警察打曱甴!

香港警察係全世界最斯文的警察,全力支持香港警察嚴正執法,唔好手軟腳軟放過死曱甴、恐怖份子!

黃屍畜生,在香港殺人放火破壞強姦,無惡不作,唔屠殺你地,你地應偷笑
點到好,你班畜生幾時向香港人道歉?

引用:
蚊肶牛肶,
香港黑暴用尖傘, 磚頭, 汽油彈, 彈珠, 弓箭, 雷射槍對付警。
白俄羅暴徒以人肉對抗警槍, 警棍, 催淚彈。

附件

_113901313_c9dc8f5b-8bb4-46c1-9c50-796372b90161.jpg(18.19 KB)

但係就連美國都出軍隊對付手無寸鐵示威者

老尾西警察可以對投降既黑人連續開槍,作為國際標準,大家應該十分支持香港警察仿效向毆打異見市民及搶犯既黑暴連開數十槍以保社會安定。

殺人放火者有向市民道歉嗎?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]