• 瀏覽: 709
  • 回覆: 11
第三波疫情未止,食物及衞生局局長陳肇始今(23日)在網誌指,最新病毒株具更強傳播力,再加上市民出現抗疫疲勞,現行社交距離...

笑恥賴新冠病毒狡猾

真係唔知點講

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200823/mobile/bkn-20200823094905248-0823_00822_001.html

提示: 違規內容已被屏蔽
點解呢隻病毒會咁L古惑?

七百萬人全檢係安全呀,
咁我唔使檢囉😄

引用:
原帖由 74x 於 2020-8-23 01:58 PM 發表
第三波疫情未止,食物及衞生局局長陳肇始今(23日)在網誌指,最新病毒株具更強傳播力,再加上市民出現抗疫疲勞,現行社交距離...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200823/photo/bkn-20200823094905248-0823_00822_001_01b.jpg?20200823111455

笑恥賴新冠病毒狡猾

真係唔知點講

新聞來源連 ...
共奴深恐任務不達, 接連威逼利誘市民!!

引用:
原帖由 74x 於 2020-8-23 01:58 PM 發表

?20200823111455

笑恥賴新冠病毒狡猾

真係唔知點講

新聞來源連 ...
見到政府同建制硬推

就知道一定有伏

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-24 10:51 PM 發表

見到政府同建制硬推

就知道一定有伏
最終咪係, 為咗市民之DNA~

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-8-24 10:54 PM 發表

最終咪係, 為咗市民之DNA~
係大數據啫

引用:
原帖由 74x 於 2020-8-24 11:01 PM 發表

係大數據啫
所以要五百萬藍尸, 全部奉獻~

犯民勾結暴徒,黃屍曱甴暴徒無人性,喪盡天良死全家,絕子絕孫

引用:
原帖由 74x 於 2020-8-24 11:01 PM 發表

係大數據啫

新疆式監控

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-25 02:39 PM 發表

新疆式監控
“社會信用制度”

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]