• 瀏覽: 3,244
  • 回覆: 53
美國共和黨逾70名前任國安部門官員倒戈,表態支持民主黨總統候選人拜登,包括中央情報局前局長和聯邦調查局前局長。他們批評,現任總統特朗普腐敗,不適合做總統,並列出特朗普「十宗罪」。 73名共和黨人周四(

見到柒普就諗起反對派,見到反對派曱甴黑暴就想到柒普,跟本上就係同一類思維,雙重標準,打壓言論自由,唔服從就圍毆別人,抹黑做假講大話,無使理據,話你做過就係.

低智商,埋抹良心,用自由民主,就可以為所欲為。

新聞來源連結:

https://inews.hket.com/article/2731061/【美國大選】共和黨逾70前國安官員 倒戈撐拜登

凸朗普如果連任失敗

下場會非常之慘,大把人唔妥你呀

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2020-8-23 12:24 PM 發表
凸朗普如果連任失敗

特朗普玩中國好似撚狗一樣

希望佢連任

係共和兩黨撚柒狗

侵侵;呢啲二五仔要踢出黨

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-23 12:25 PM 發表

希望佢連任
特朗普幫助中國將國安法插入香港,玩到班攬炒派成隻狗咁

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2020-8-23 12:24 PM 發表
凸朗普如果連任失敗

任內期間,得罪人多

引用:
原帖由 ufo2018 於 2020-8-23 12:18 PM 發表
美國共和黨逾70名前任國安部門官員倒戈,表態支持民主黨總統候選人拜登,包括中央情報局前局長和聯邦調查局前局長。他們批評,現任總統特朗普腐敗,不適合做總統,並列出特朗普「十宗罪」。 73名共和黨人周四(

見到柒普就諗起反對派, ...
激死連登仔

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-23 12:25 PM 發表

希望佢連任
哈哈,蔡豬鼻想奶都奶唔到

引用:
原帖由 乳露君瞻 於 2020-8-23 12:32 PM 發表

特朗普幫助中國將國安法插入香港,玩到班攬炒派成隻狗咁
多謝柒普幫了一把

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-8-23 12:33 PM 發表
任內期間,得罪人多
911事件都唔知醒

引用:
原帖由 一生冇求 於 2020-8-23 12:38 PM 發表

哈哈,蔡豬鼻想奶都奶唔到
哈哈,
每次見到蔡英文上電視就好似見到卡通片隻豬媽媽

只有70個共和黨人倒戈!但有7千萬人支持佢呢!

引用:
凸朗普如果連任失敗

係全世界都唔妥佢

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]