• 瀏覽: 2,650
  • 回覆: 48
+2
支持何君堯為正義做嘢.

許至瘋今次僕街了

智障瘋行徑好唔L正常

可以借機眾籌了,大把黃絲當埋底褲胸圍都要撐弱智峯,籌一兩億唔係問題,到時可以私人檢控習近平了。

調亂986又可以賣菊花救峯了

努力吧何君堯, 支持你去要這個想為選票, 竟將受害者打壓成被告來抽水的許至瘋

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-8-23 09:39 AM 發表
揸住部的士,撞到人重傷殘廢,唔洗負責任、唔洗坐監,仲有錢收,正呀!
你是否失明??那事件是有曱甴沖入的士內打司機打到佢血人咁做成的, 你做咩要屈受害司機????做咩要幫入車打人的曱甴轉移視線???
要伏法的係那曱甴, 唔係受害人司機

引用:
原帖由 Newpopcorn 於 2020-8-23 06:52 AM 發表
去年反修例運動觸發連串示威衝突,其中在去年十月六日的士司機鄭國泉涉於深水埗剷上行人路撞人,立法會議員許智峯隨後就事件提出

?20200823002029

奸有奸輸,報應不爽。好快又衆籌,傻仔快科水:smi ...
希望奸人或幫奸人的真有報應啦。

大家睇清楚真相, 本來的士司機停了車, 但就有一個曱甴拉開車開入來打佢 , 另一個就打開車門, 在外敲打, .....
撞車時, 仲見那打司機的曱甴跑出車外,

曱甴害完人, 打到司機失控, 仲要俾黃法官加許至瘋加害????香港係咪無天理到咁???如果係, 請國安拉埋那法官

https://youtu.be/aua8vGgrCZk

許智峯為自己政治利益亂咁屈小市民。如果俾佢成功就真係慘無人道。咁無良既事佢都做得出可算係冇人性。
絕對支持向佢追究到底。

引用:
原帖由 青瓜俠 於 2020-8-23 09:44 AM 發表

希望奸人或幫奸人的真有報應啦。
那些奸人咪一個在車裡打人, 兩個在車外敲打, 再加那法官同埋許至瘋囉

附件

未命名-1.jpg(28.78 KB)

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-23 09:43 AM 發表

你是否失明??那事件是有曱甴沖入的士內打司機打到佢血人咁做成的, 你做咩要屈受害司機????做咩要幫入車打人的曱甴轉移視線???
要伏法的係那曱甴, 唔係受害人司機 ...
曱甴無恥,你唔係唔知呀!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]