• 瀏覽: 2,267
  • 回覆: 23
台灣冇本土病例,但就不停輸出病例,

日本封關唔比人入境, 截左源頭但就仲有持續出現爆發本土病例。

台灣同日本,算唔算兩大奇蹟?

台灣學足美國上年做法,唔驗唔當係,驗到當流感 ,唔係點會去左人地國家比人驗到肺炎

引用:
原帖由 imad 於 2020-8-23 02:32 AM 發表
台灣學足美國上年做法,唔驗唔當係,驗到當流感 ,唔係點會去左人地國家比人驗到肺炎
我見啲呆蛙朋友重喺FB係咁打咭,大班人去邊去邊又玩又食。另一面睇,無知真係幸福

引用:
原帖由 nigel212 於 2020-8-23 11:39 PM 發表
臺灣人最清楚有冇事,最近仲要排長龍買口罩

日前有地方衛生部搞篩檢,揾到個無症狀帶菌者。該官員現在被1450圍攻中。
咩叫1450?

引用:
原帖由 topwai~威威 於 2020-9-1 10:58 PM 發表

咩叫1450?
網軍
鍵盤戰士
😀

呆灣刮民黨藉市長去做全民檢查,結果搵到一個無症狀病人,佢立刻俾衛生部同綠營打手叫停活動......

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2020-9-1 11:08 PM 發表

網軍
鍵盤戰士
😀
名叫1450?

引用:
原帖由 topwai~威威 於 2020-9-1 11:26 PM 發表

名叫1450?
較可信的說法是
民進黨預算左每年用1450萬台幣俾網軍

引用:
原帖由 topwai~威威 於 2020-8-23 01:45 AM 發表

日本封關唔比人入境, 截左源頭但就仲有持續出現爆發本土病例。

唔驗便知身體好

引用:
原帖由 topwai~威威 於 2020-8-23 01:45 AM 發表

做假磚業🤔🤔

引用:
原帖由 nigel212 於 2020-8-23 11:39 PM 發表
臺灣人最清楚有冇事,最近仲要排長龍買口罩

日前有地方衛生部搞篩檢,揾到個無症狀帶菌者。該官員現在被1450圍攻中。
大家懂的🤔🤔

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-9-1 11:25 PM 發表
呆灣刮民黨藉市長去做全民檢查,結果搵到一個無症狀病人,佢立刻俾衛生部同綠營打手叫停活動......
這是台蛙不能接受的現實

引用:

台灣用2千億台幣去買美國舊武器就沒問題
但是用8億台幣全民檢測就問題多多
台灣人自求多福吧

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]