• 瀏覽: 4,093
  • 回覆: 9
+2
呢名入境處文書助理,25歲,名叫孔穎琛,將2百幾名警員資料公開與起底群組,唔單止係不誠實使用電腦罪及公職人員行為失當禁簡單,之前法庭已嚴止相關公開警員資料,亦視法庭,應該最後少坐兩年監,如此誠信,相信炒得冇得留低,以後準備搵黃c飯食啦,正常公司都肯定唔會請呢d人

引用:
原帖由 無天絕劍 於 2020-8-22 07:46 PM 發表
呢名入境處文書助理,25歲,名叫孔穎琛,將2百幾名警員資料公開與起底群組,唔單止係不誠實使用電腦罪及公職人員行為失當禁簡單,之前法庭已嚴止相關公開警員資料,亦視法庭,應該最後少坐兩年監,如此誠信,相信炒得冇得留低,以後準備搵黃c飯食啦,正常公司都肯定唔會請呢d人

...
伸張正義,大把公司請
你睇下香港黃店多定藍店多呀拿

引用:
原帖由 lankusa 於 2020-8-23 01:39 AM 發表

伸張正義,大把公司請
我只知佢要坐監,高興到而家都未訓得著

引用:
原帖由 lankusa 於 2020-8-23 01:39 AM 發表

伸張正義,大把公司請
香港最多就係你d新一代香港廢柴

引用:
原帖由 無天絕劍 於 2020-8-23 01:41 AM 發表

香港最多就係你d新一代香港廢柴
冇錯,最新一代香港廢柴出場

引用:
原帖由 lankusa 於 2020-8-23 01:47 AM 發表

冇錯,最新一代香港廢柴出場  
我講緊你d低學歷,冇野做果d喔,林鄭學歷高你幾班,英文都未講好就學人奶英美春代

引用:
原帖由 無天絕劍 於 2020-8-23 01:41 發表

我只知佢要坐監,高興到而家都未訓得著
肥婆禮審喎?睇下係咪花式放狗?

引用:
原帖由 帶刺的橄欖枝 於 2020-8-23 02:17 AM 發表

肥婆禮審喎?睇下係咪花式放狗?
總之佢讀完書,浪費屋企錢,坐多少有乜所謂,已經成就楊岳橋一句話,留案留,人生更精彩,冇得撈,係人都認,坐完出來去打劫啦

坐監案底無份工通通都唔係大問題

佢25歲都咁樣衰又肥西咁先係最悲哀

引用:
原帖由 Perfect 於 2020-8-23 10:53 AM 發表
坐監案底無份工通通都唔係大問題

佢25歲都咁樣衰又肥西咁先係最悲哀
我都想睇下佢咩貓樣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]