• 瀏覽: 4,600
  • 回覆: 49
美國要做世界警察真係付出唔少,一直以來軍費都佔全球一半,近年因為中國增加開支先令到距地佔比少左

https://youtu.be/81AZ7h21Llk進入香討影片區

你信呢d數字?美國果d有晒記錄仲要批核就可信性高d, 但有d就完全唔透明,點信?維穩費已經係一條驚人數字

引用:
原帖由 20201616 於 2020-8-22 06:47 PM 發表
你信呢d數字?美國果d有晒記錄仲要批核就可信性高d, 但有d就完全唔透明,點信?維穩費已經係一條驚人數字
你又咁信美國?
打伊拉克都可以講大話,仲有人會信美國政府?
雷曼垃圾債券可以攞A A A評級,仲有人信美國嘅!

引用:
原帖由 ray99hk 於 2020-8-22 06:57 PM 發表

你又咁信美國?
首先,美國佬條數要批核有根有據,招標,有合約仲要經國會,國民可以隨時查閱

引用:
原帖由 20201616 於 2020-8-22 07:02 PM 發表

首先,美國佬條數要批核有根有據,招標,有合約仲要經國會,國民可以隨時查閱
美國攪香港的黑金有冇入賬呀

也門那些顏色革命份子, 話美國拖佢地數喎

實際軍力差距沒有那麼大。

美國的軍人和工人的工資貴幾倍
鋼鐵鋁板又貴入口貨幾十%
大量海外駐軍和戰斗支出
平均每Fortune 500 美國企業毛利率比囯企高約10%
濫訂,吾講都明,很多剩餘飛機戰車封存。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-22 07:41 PM 發表

美國攪香港的黑金有冇入賬呀

也門那些顏色革命份子, 話美國拖佢地數喎
黑金, 你有冇證據呀?? 唔好亂講呀, 咁會違反國安法煽動仇恨癲福證拳, 咁會有人舉報你架

引用:
原帖由 20201616 於 2020-8-22 08:57 PM 發表

黑金, 你有冇證據呀?? 唔好亂講呀, 咁會違反國安法煽動仇恨癲福證拳, 咁會有人舉報你架
違反邊個國安法呀?美狗嗰個?

引用:
原帖由 20201616 於 2020-8-22 08:57 PM 發表

831基金被凍結, 你又扮盲呀???中國打謝了幾個NED水源你又扮盲呀???

肥佬黎都一身蟻啦, 你扮唔知....咪繼續扮唔知囉

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-22 10:53 PM 發表

831基金被凍結, 你又扮盲呀???中國打謝了幾個NED水源你又扮盲呀???

肥佬黎都一身蟻啦, 你扮唔知....咪繼續扮唔知囉 ...
唔好同隻美🐕浪費時間

引用:
原帖由 ray99hk 於 2020-8-22 06:57 PM 發表

你又咁信美國?
🐕當然信主人

引用:
原帖由 20201616 於 2020-8-22 07:02 PM 發表

你個腦真係幾簡單,美國屙屎都可以話香既,點傾落去

如果美國咁開明,51區D經費係邊到嚟?個基地自己係石頭到爆出嚟?

提示: 違規內容已被屏蔽
消費物價不同,生產成本有異,中國軍費效益高過美國。例如同一粒子彈中國平過美國好多。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]