• 瀏覽: 2,199
  • 回覆: 28
警方東、西九龍刑事總部反三合會行動組、總區特別職務隊聯同兩大總區內各分區的反三合會行動組,以及軍裝部人員採取聯合行動,於

呢D樓上非法酒吧播毒溫床, 吸毒賭博乜都齊
BTW條女對腳好正

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200822/bkn-20200822021020745-0822_00822_001.html

酒吧真係有咁大市場?

太多人愛夜浦

對腳都有排玩

引用:
原帖由 chargeurs 於 2020-8-22 09:27 AM 發表
太多人愛夜浦
真係咁需要落吧飲屎水?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-8-22 09:32 AM 發表

真係咁需要落吧飲屎水?
我公司外國回流的經理仔
說夜浦減壓

引用:
原帖由 chargeurs 於 2020-8-22 09:35 AM 發表

我公司外國回流的經理仔
說夜浦減壓
落吧搵食就真

播毒品,病毒,思想。。。。。道德快啲反黎啦🙏🙏

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-8-22 09:24 AM 發表
酒吧真係有咁大市場?
跟本就係賭檔粉檔雞竇三合一 .

叫樓上吧只係個名好聽 D .

搭甘大個棚唔通真係買幾支啤酒 . 信既都 on 9 啦 .

點止,應還有一夜乜,賣淫之類

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2020-8-22 09:52 AM 發表
跟本就係賭檔粉檔雞竇三合一 .
叫樓上吧只係個名好聽 D .

搭甘大個棚唔通真係買幾支啤酒 . 信既都 on 9 啦 .
原來如此

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-8-22 08:33 AM 發表
警方東、西九龍刑事總部反三合會行動組、總區特別職務隊聯同兩大總區內各分區的反三合會行動組,以及軍裝部人員採取聯合行動,於

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200822/photo/bkn-20200822021020745-0822_00822_001_03p.jpg

呢D樓上非法酒吧播毒溫床, 吸毒賭博乜都齊
BTW條女對腳好正:smile ...
呢雙腳堅正,應該無p

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-8-22 09:24 AM 發表
酒吧真係有咁大市場?
毒品吧

有沒有捉到一些議員說是在做民調?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]