• 瀏覽: 4,461
  • 回覆: 34
引用:
原帖由 子月月 於 2020-8-28 03:59 AM 發表

果條友令我諗起句好經典既對白:“原來佢真係咩都唔識㗎喎“
黃L有邊個真系有腦啦,16年南海危機之后,連最反共的新加波都急轉彎啦,就知道咩事。菲利賓不是因為換了總統而改變了策略。而是因為菲利賓人看清楚了,美帝的紙老虎,根本不敢打,只是想推菲利賓去做炮灰,而且是自帶狗糧那種,所以菲利賓不參與了,仲有新加波是東南亞最反共的國家,連新加波也改變了,新加波也覺得美帝是紙老虎。

真的是真理就在導彈的射程範圍之內。新加波和菲利賓找到了真理,黃L就唔知道,仲要搞暴動。害死香港人。

引用:
原帖由 Iri 於 2020-8-22 08:19 AM 發表
中國賣導彈去伊朗 收錢+石油人民幣
伊朗全軍解放巴勒斯坦
美航母波斯灣全軍覆沒
美帝崩潰一帶一路成真

盯著上合組織去阿富汗反恐就一切成真
其實東方導彈部署在新疆和西藏,一樣打到波斯灣。美帝都好清楚。

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-8-28 02:59 PM 發表

你都係返去讀返三年 physics 先好講野

我無興趣教小學生.
呀博士攪清楚咩叫重力,慣性定律先同我呢個小學生吹啦

引用:
原帖由 崖上地獄 於 2020-8-28 03:48 PM 發表

呀博士攪清楚咩叫重力,慣性定律先同我呢個小學生吹啦
好可惜,呢度只有你唔清楚。

仲有,軍事上既G係指重力加速度。唔通你傻下傻下以為講緊宇宙重力常數?

講加速度的話,其實就已經唔洗再計慣性。因為加速度已經係力同慣性共同作用既結果。

引用:
原帖由 崖上地獄 於 2020-8-27 06:53 PM 發表

慣性動力大航母百倍,所以更難打中
係囉,美國國防部長做乜驚青..... 應該駛隻列根號埋去...

考慮到8月14日前後美軍列根號航母編隊被派往南海,到27日,前往西沙的只有「馬斯廷」號一艘船,這一現狀似乎也驗證了學者們的猜測。看來,當東風-21D和東風-26落在南中國海的預定演習水域時,儘管此舉是「不針對特定國家」的,但它們激起的浪花似乎已經有了些反應。...

https://www.hk01.com/分析評論/516583/航母殺手-重新定義中美南海對峙規則

引用:
原帖由 vwklee2009 於 2020-8-28 04:05 PM 發表

係囉,美國國防部長做乜驚青..... 應該駛隻列根號埋去...

考慮到8月14日前後美軍列根號航母編隊被派往南海,到27日,前往西沙的只有「馬斯廷」號一艘船,這一現狀似乎也驗證了學者們的猜測。看來,當東風-21D和東風-26落在南中國海的預定演習水域時,儘管此舉是「不針對特定國家」的,但它們激起的浪花似乎已經有了些反應。...

https://www ...
自由航行多次啦,u2直頭飛係頭頂,戰狼呢

引用:
原帖由 崖上地獄 於 2020-8-28 08:25 PM 發表

黃屍繼續黑,反正國安法后時日無多,有的時間慢慢玩

東風18連閃電鞭,唔出手喺因為一出手怕打死你

感謝高人詳細講解物理常識,完全駁斥奸邪妖獸謊言。

凡用邏輯,理論去比較老美同解放軍戰力,都是漢奸

引用:
原帖由 鄉土實言者 於 2020-8-22 02:23 AM 發表
圖解:東風快遞打航母,要花多少錢?美國航空母艦戰鬥群的隊形配置,DF-21D和DF-26,又快又準的必殺技怎樣煉成?
必睇, 非法精竟的分析, 由於衛星可能被打掉, 所以可以用無偵八, 市民, 旅行團等去目測航母...... https://www.youtube.com/watch?v=0lmiBsAavYs ...
咩軍艦中東風一彈就要退出戰鬥啦,不一定要擊沉。

先射十幾支假野用來定位,30秒後先係真野。

引用:
原帖由 鄉土實言者 於 2020-8-22 02:23 AM 發表
圖解:東風快遞打航母,要花多少錢?美國航空母艦戰鬥群的隊形配置,DF-21D和DF-26,又快又準的必殺技怎樣煉成?
必睇, 非法精竟的分析, 由於衛星可能被打掉, 所以可以用無偵八, 市民, 旅行團等去目測航母...... https://www.youtube.com/watch?v=0lmiBsAavYs ...
旅行團去目測航母,又幾抵玩,不過會俾人捉,同睇唔到核潛艇

引用:
原帖由 崖上地獄 於 2020-8-28 08:25 PM 發表

點解你好似未見過世面咁?

中國既核潛艇間唔中都去加洲海邊露下面, 有乜出奇?

人同狗既分別, 狗覺得打得過就咬, 人唔會.
你係邊一個物種?

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-8-29 01:12 PM 發表

點解你好似未見過世面咁?

中國既核潛艇間唔中都去加洲海邊露下面, 有乜出奇?

人同狗既分別, 狗覺得打得過就咬, 人唔會.
你係邊一個物種?
哦又洩露國家機密一定係曱甴

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]