• 瀏覽: 20,435
  • 回覆: 282
  • 追帖: 1
+11
中國嘅地方不容抗疫無能的,為人民服務係責無旁貸。

黨免費檢測,泛民就350檢測,係人都估到泛民有陰謀。

真正香港人會感謝亞爺,出人.出錢.又出力!
相反,犯民.黑醫護專拖政府.香港人後腿,正無恥之徒!

港人多謝中央對香港的支援!
黃人或可去美國接受特朗普支援吧...

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-8-21 10:29 PM 發表
11525292 【新增內容】 港府今日(21日)宣佈強推「全民檢測」,稱計劃為期最多14日,但仍有很多細節未敲定,包括具體採樣地點。記者會上,行政長官林鄭月娥一如以往,屢向中央「謝恩」,感謝中央委派化驗所及人手來港、並負責全民自願檢測及承擔化驗費用;又感謝中央委派合資格承建商,於亞洲博覽館興...於亞洲博覽館興建社區醫療設施及臨時醫院。聲聲謝恩,意即費用由中央負責,故毋需招標,即變相港人無權話事 ...
喂比少少真憑實據啦唔好下下幻想得唔得呀

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-8-21 10:29 PM 發表

平時千方百計賺香港錢,而家貼錢都幫香港,話係無陰謀都無人信啦!

新聞來源連結:

https://hk.appledaily.com/local/20200821/DGLDJCULNRBTPLYDKF3MZOC54Y/?utm_campaign=hkad_social_hk.nextmedia&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_conten ...
dklm毒果整埋D白痴圖片,食屎啦毒果!

引用:
11525292 【新增內容】 港府今日(21日)宣佈強推「全民檢測」,稱計劃為期最多14日,但仍有很多細節未敲定,包括具體採樣地點。記者會上,行政長官林鄭月娥一如以往,屢向中央「謝恩」,感謝中央委派化驗所及人手來港、並負責全民自願檢測及承擔化驗費用;又感謝中央委派合資格承建商,於亞洲博覽館興...於亞洲博覽館興建社區醫療設施及臨時醫院。聲聲謝恩,意即費用由中央負責,故毋需招標,即變相港人無權話事 ...
YC真係無藥可救!
防疫中央出錢免費為港人檢驗都可以講到一定有陰謀!做人做得咁辛苦勸你唔好做人,做豬會快樂好多!!

中央怕港人將啲病毒惹上去,知港人搞唔掂,寧願俾埋錢港人出錢出力咁助港人抗疫

引用:

平時千方百計賺香港錢,而家貼錢都幫香港,話係無陰謀都無人信啦!

新聞來源連結:

https://hk.appledaily.com/local/20200821/DGLDJCULNRBTPLYDKF3MZOC54Y/?utm_campaign=hkad_social_hk.nextmedia&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_conten ...
賤格,人渣,死五毛,去美國自費啦,契弟

引用:
原帖由 我是中國香港人 於 2020-8-21 11:07 PM 發表

YC真係無藥可救!
防疫中央出錢免費為港人檢驗都可以講到一定有陰謀!做人做得咁辛苦勸你唔好做人,做豬會快樂好多!!
條契弟正宗五毛黨,開緊工,佢監察緊tVb,人格不知幾高尚,依種人渣有咩做唔出

蘋果冇人睇咩,係都要免費貼出黎比人睇,話係無陰謀都無人信啦。

主題標籤 #林鄭月娥
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]