• 瀏覽: 6,320
  • 回覆: 74
+3
剛剛, 菜菜子公布台灣擁核武, 用 來對抗大陸........

看來中國只能要島不用人這條路了

https://youtu.be/qlP-vy-HrBU進入香討影片區

拖, 只會俾台灣越走越遠, 跟住統一無望

其實呢個時候大陸係咪要先下手為強, 消滅了台灣的兵工廠呢???

成大事, 要月圓無缺, 不是咁易做到, 通常係一將功成萬骨枯居多

幾時打?講左幾十年,哈,剩返最後一招維穩。

引用:
原帖由 lyk898 於 2020-8-21 08:49 PM 發表
幾時打?講左幾十年,哈,剩返最後一招維穩。
你返去台灣未啫, 話者佢地等埋你先開炮呢

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-21 08:50 PM 發表

你返去台灣未啫, 話者佢地等埋你先開炮呢
幾時打啫好心急呀

看來台灣擁有12支核彈的傳說, 應該係真的, 但

12核彈的威力, 亦足夠炸到台島消失世上, 

所以可能係菜菜子要來自盡的

引用:
原帖由 lyk898 於 2020-8-21 08:52 PM 發表

幾時打啫好心急呀
你估我控制架, 如我控制就一早炸平台灣啦, 得閒拖咁耐咩.反正台灣而家都冇個處子, 大把慰安婦, 污煙瘴氣, 炸咗都唔洗恨

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-21 08:54 PM 發表
看來台灣擁有12支核彈的傳說, 應該係真的, 但

12核彈的威力, 亦足夠炸到台島消失世上, 

所以可能係菜菜子要來自盡的
呆灣有12核彈好,12個棺材都好
都係美國比佢

佢有乜資格學人擁有

人是自由的,土地不是
台灣島是一定要收回來,島民要留要走是他們自己的事

引用:
原帖由 lyk898 於 2020-8-21 08:52 PM 發表
幾時打啫好心急呀
等著!十年內不死,你會看到的

引用:
原帖由 pooh24680 於 2020-8-21 09:00 PM 發表

呆灣有12核彈好,12個棺材都好
都係美國比佢

佢有乜資格學人擁有
自得佢有高超音速發射器, 其實一嘢就會俾大陸擊落, 到時死的, 又係台灣人囉
所以我估佢係用2300萬條命同大陸講數

唔接受台獨, 就2300萬人有生命危險嗰隻.

引用:
原帖由 starr 於 2020-8-21 09:01 PM 發表

等著!十年內不死,你會看到的

附件

BZaCQ9J (1).png(545.39 KB)

BZaCQ9J (1).png

可能菜菜子枱面有個掣, 一襟掣, 台灣核爆自動毀滅.

如係, 就快D, 唔好拖戲 

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-21 09:03 PM 發表

自得佢有高超音速發射器, 其實一嘢就會俾大陸擊落, 到時死的, 又係台灣人囉
所以我估佢係用2300萬條命同大陸講數

唔接受台獨, 就2300萬人有生命危險嗰隻. ...
越理解呆灣嘅戰略地位,我越唔覺得佢地有權選擇
包括死法

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]