• 瀏覽: 43,294
  • 回覆: 331
  • 追帖: 2
+2
引用:
原帖由 icantstop 於 2020-8-20 09:34 AM 發表

可能女上司chur得到緊!?😱
唔出奇,中女已豁出去~

公事私事一齊, 壓力大呀

引用:
原帖由 今天怪蝦米 於 2020-8-20 09:38 AM 發表
公事私事一齊, 壓力大呀
職場男士有苦自知!

5粒鐘出5份"report"...…….點頂

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-8-20 08:54 AM 發表
今日(20日)凌晨零時許,西區皇后大道西383號一單位,一名姓李(46歲)男子,與一名同齡姓邱女同事,傾談公事期間,突然

凌晨傾公事傾咩咁重要同女同事咁夜共處一室可惜...

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200820/bkn-20200820015535 ...
咁你有所不知啦~
扑嘢係公事,所以佢哋傾緊用“老漢推車”招式定“觀音坐蓮”……好大嘅topic㗎,要寫賽後報告㗎~

條女我諗黎緊成個月都瞓唔著

傾到 馬上公 事!

男人成日要傾公事,
過唔到深圳,轉為家居工作~

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2020-8-20 09:40 AM 發表

咁你有所不知啦~
扑嘢係公事,所以佢哋傾緊用“老漢推車”招式定“觀音坐蓮”……好大嘅topic㗎,要寫賽後報告㗎~
我估係採用「觀音坐蓮」,先至磨爆咗~

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-8-20 09:41 AM 發表
條女我諗黎緊成個月都瞓唔著
丁珮終生食齋添!

咁後生就馬上風

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-8-20 09:01 AM 發表
當年小龍哥都係"傾劇本"太辛苦.............
小龍哥用寶貝細佬同女星傾劇本太辛苦,結果影響埋小龍呢個大佬……
佢當時用支雙節棍去傾劇本就唔會有事……

Rip 願死者安息🙏

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-8-20 08:54 AM 發表
今日(20日)凌晨零時許,西區皇后大道西383號一單位,一名姓李(46歲)男子,與一名同齡姓邱女同事,傾談公事期間,突然
凌晨傾公事傾咩咁重要同女同事咁夜共處一室可惜...
新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200820/bkn-20200820015535 ...
有冇着衫?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]