• 瀏覽: 3,683
  • 回覆: 28
+2

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-8-20 02:11 AM 發表

呢啲嘜頭好老土,一睇就知大係大陸仔!

買2條栗米都比gf鬧,貧賤夫妻百事哀

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-8-20 03:37 PM 發表

咩叫窮逼?
窮逼問什么叫窮逼,
哈哈哈

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-8-20 09:25 PM 發表

大陸仔,呢個 term 在中華標準漢語字典係無㗎!
不過,你呢D文盲應該唔識查字典!
窮逼一個勁的追問什么是窮逼,不理解什么叫窮逼,
哈哈哈哈,
耍猴真有趣

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-8-20 09:30 PM 發表

大陸人咁有錢,再要香港人捐錢,就係屎蟲,連蝗蟲都唔係!
等香港人捐D屎來養你哋!
歷來香港捐錢做慈善的都是工商金融界,明星,都是建制派,
關你們黃絲屁事,有你的功勞嗎?
幾十年來沒有任何一個黃絲捐錢給內地,
因為黃絲普遍是窮逼,
無業啃老,住劏房的窮逼

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-8-20 01:28 AM 發表
真係貴咗好多,米又加價,油又無特價,食開的罐頭加咗好多!

昨天超市買兩枝粟米,要17.8,撞鬼佢,原來係一枝8.9,唔係一包8.9!

唔怪之得gf 鬧咗我幾次,食米唔知價!

各位唔該唔好搶糧食!

更加唔好捐米、捐錢俾 d 大富豪呀、強國人之類!

香港好多露宿者無飯食,唔該幫咗佢哋先!

有錢人自己咁有錢,又有跑車、又有別墅大屋,會自己搞掂!

我們窮港燦,一定要hold緊D錢! ...
樓主吾係話萬四蚊養隻狗都吾夠咩

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-8-20 02:11 AM 發表

呢啲嘜頭好老土,一睇就知大係大陸仔!
笑左的確係

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]