• 瀏覽: 1,025
  • 回覆: 21
點新聞記者翻查資料發現,最近兩個財政年度,「蘋果日報慈善基金」超過九成的捐款去向不明,不少市民質疑捐款可能資助黑暴.........

五年收到捐款近兩億,但捐款人身份不明。

最近兩年,平均每年捐出款項約四千多萬元,但九成收款人身份不明。

警察做得好,有必要揭發奸邪妖獸惡行。

新聞來源連結:
https://www.dotdotnews.com/a/202008/18/AP5f3bb01ce4b0d6297fa5c519.html

擺明係黑暴基金

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-8-18 19:07 發表
點新聞記者翻查資料發現,最近兩個財政年度,「蘋果日報慈善基金」超過九成的捐款去向不明,不少市民質疑捐款可能資助黑暴.........

五年收到捐款近兩億,但捐款人身份不明。

最近兩年,平均每年捐出款項約四千多萬元,但九成收款人身份不明。

警察做得好,有必要揭發奸邪妖獸惡行。

新聞來源連結:
https://www.dotdotnews.com/a/ ...
點錢係用來搞革命嘅

肥佬黎呢次你仲唔仆街

引用:
原帖由 @賓尼兔@ 於 2020-8-18 07:18 PM 發表
肥佬黎呢次你仲唔仆街
愈黎愈多罪證上水~

國安法好勁~

用呢條死漢奸換孟女士返嚟喇。

睇怕吹肥佬泥唔脹

引用:
原帖由 理+誠 於 2020-8-18 07:26 PM 發表
用呢條死漢奸換孟女士返嚟喇。
肥佬黎條命邊值錢架, 如果係mark simon或那個假扮香港人的CIA Brian應該可以

其實大多香港人都估到係黑金, 出走遊行幾粒鐘就話可以收到幾百萬捐款???

引用:
原帖由 曹操貪慕小喬XQ 於 2020-8-18 07:32 PM 發表
蘋果?慈善?
安家費, 去台灣水腳, 天使爆房房租, 買電油, 火機, 鎚仔, 頭盔, 口罩, 豬咀, 扮記者嘅黃背心.....等等都需要資金。

送肥老泥上國內審啦

引用:
原帖由 hegangbei 於 2020-8-18 07:40 PM 發表

安家費, 去台灣水腳, 天使爆房房租, 買電油, 火機, 鎚仔, 頭盔, 口罩, 豬咀, 扮記者嘅黃背心.....等等都需要資金。
最重要嘅你未講,道友要上電

慈善基金都係掛羊頭賣狗肉

如果香港真係咁多黃絲捐錢,紅十字會就唔會鬧血荒啦!
因為啲錢根本就唔係嚟自香港

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]