• 瀏覽: 1,353
  • 回覆: 35
+2
  (星島日報報道)早前因涉嫌違反《港區國安法》被捕的壹傳媒創辦人黎智英,接受美國霍士(FOX)新聞台訪問,一改早前要求美國制裁中國的口風,

黎先生接受霍士新聞採訪,一改常態大讚中國,又讚警方對他非常禮貌,又話國安法好有威力,唔通黃變藍?

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/daily/article/2265321/日報-港聞-黎智英對獲保釋感驚奇-籲不要買-壹-股票

有冇「282苦主關注組」?  

引用:
原帖由 客觀港人 於 2020-8-18 04:48 PM 發表
  (星島日報報道)早前因涉嫌違反《港區國安法》被捕的壹傳媒創辦人黎智英,接受美國霍士(FOX)新聞台訪問,一改早前要求美國制裁中國的口風,

https://image.stheadline.com/f/6 ... 8/15/648045/i_src_6 ...
😭手足個個買鬼晒,你依家先叫唔好買?

引用:
原帖由 starr 於 2020-8-18 04:52 PM 發表
有冇「282苦主關注組」?  
你地唔會明架啦。
我地手足就算傾家蕩產。
唔比家用,問返阿爸阿媽要錢。
都要支持肥佬黎,這些叫風骨

附件

mmexport1597330657415.jpg(57.89 KB)

引用:
原帖由 客觀港人 於 2020-8-18 04:48 PM 發表

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/st/45c866b588a685e62153bbe6d14faf46/stheadline/news_res/2020/08/15/648045/i_src_6 ...
終於發現老美根本唔諗住救佢?
從來只有肥老黎當人condom, 今日比人當condom有何感想?
害左咁多個家庭同青年人, 佢唔好以為可以偷雞

女細老婆嫩,肥佬嚟唔驚死起監獄咩?🤭🤭🤭🖕🖕🖕

引用:
原帖由 徐庶 於 2020-8-18 04:54 PM 發表

你地唔會明架啦。
我地手足就算傾家蕩產。
知架啦, 輸左就話風骨, 講到搬籠門, 始終你地最在行既

黎智英又唔係美國人,美國人做咩到睇佢。最多大家互相利用一下。

而家先講

引用:
原帖由 徐庶 於 2020-8-18 04:54 PM 發表

你地唔會明架啦。
我地手足就算傾家蕩產。
風骨?金沙骨你就識?成班泛民為咗政府的錢,死都唔會總辭,風你老母個骨啦!🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

引用:

你地唔會明架啦。
我地手足就算傾家蕩產。
之前咁多黃店執笠,又唔見佢傾家蕩產入股

本來霍士以為訪問黎先生會令特朗普增加制裁中國嘅籌碼,對連任有幫助。點知黎先生好似變左另一個人,老美似乎失去代理人了!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]