• 瀏覽: 1,055
  • 回覆: 54
美國政府限制中國大陸電信供應商華為使用美國技術,國務卿龐培歐17日發布聲明指出,採取措施進一步限制華為,禁止華為通過替代...

醒目都買小米Oppo啦 華為用唔到谷歌

新聞來源連結:

https://udn.com/news/story/6811/4789539?utm_medium=fb&utm_source=udnplus

一組團咗唔知幾多年貨啦 過多幾年 國產都頂得住啦

華為咪慢慢起lor

美國只係拖時間姐

開始呢啲虛無同難以執行嘅禁令,啲cheap屎,賣咗嚟中國,你點control邊個人用?你一係就一粒都唔好買。

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2020-8-18 09:38 AM 發表
美國政府限制中國大陸電信供應商華為使用美國技術,國務卿龐培歐17日發布聲明指出,採取措施進一步限制華為,禁止華為通過替代...

醒目都買小米Oppo啦 華為用唔到谷歌

新聞來源連結:

https://udn.com/news/story/6811/4789539?utm_medium=fb&utm_source=udnplus ...
最多咪出唔到頂級手機

到華為禁美國用華為5G技術就好笑

殺左咁耐, 就來特朗普都無得做總統,都仲未殺得死華為...

Mate Xs 冇Google 都運作暢順

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2020-8-18 09:41 AM 發表
一組團咗唔知幾多年貨啦 過多幾年 國產都頂得住啦
科技會進步, 華為最多頂半年

引用:
原帖由 redsoon 於 2020-8-18 10:06 AM 發表
Mate Xs 冇Google 都運作暢順
冇內置姐.........上到網咩都得啦
其實咁重好........

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-8-18 10:10 AM 發表

冇內置姐.........上到網咩都得啦
其實咁重好........
無google服務好煩

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2020-8-18 10:29 AM 發表

無google服務好煩
例如???

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2020-8-18 10:09 AM 發表

科技會進步, 華為最多頂半年
兩年前d反中白痴都係咁講...

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-8-18 10:30 AM 發表

例如???
例如無晒啲save game咁囉

引用:
原帖由 apmichael 於 2020-8-18 10:33 AM 發表

例如無晒啲save game咁囉
好似d hit game, 有部分係QQ wor

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-8-18 10:35 AM 發表

好似d hit game, 有部分係QQ wor
有啲game無得揀account,自動用google account。不過這只是小問題,玩過使死咩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]