• 瀏覽: 2,614
  • 回覆: 41
睇下浸浸敢吾敢禁埋美企同華潤交易,吾賣大豆,農產品俾中國

引用:
原帖由 CK.STEVEN 於 2020-8-18 07:13 AM 發表
睇下浸浸敢吾敢禁埋美企同華潤交易,吾賣大豆,農產品俾中國
因為華潤,光大等係直屬中國國務院企業嚟。

五毛們,今次大檸樂

再封殺唔到,就不如索性同其他國家講,唔聽話就用導彈摧毀華為設備呀,美國依屆政府就係墮落到無語。

中國是時候令美國收聲。 要打蘋果牌啦

引用:
原帖由 montejo 於 2020-8-18 01:56 AM 發表

看見自己國家衰,國家企業被打壓,漢奸心情一定好
不過通常尼啲漢奸都不得好死

引用:
原帖由 豆芽生 於 2020-8-18 06:34 AM 發表
用一個國家既權力不停恐嚇其他國家咁多年都搞唔死華為一間公司,你兩件肥豬我係你就死咗去算
我哋點能係肥豬,果兩件畜牲好快消失

好好好

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-8-17 11:53 PM 發表
美國國務院周一宣佈進一步封殺華為措施,國務卿蓬佩奧(Mike Pompeo)發聲明指,支持商務部擴大對華為的出口管制,以及將21個國家中共38個華為子公司列入經濟黑名單。

商務部繼5月份限制華為在沒有取得特別許可證下,不可直接獲得利用美國的軟件及技術所開發的半導體後。今日商務部宣佈將擴大限制,包括由海外企業生產、利用美國的軟件及技術所開發的晶片也被禁,封殺華為透過第三方採購美國零件。

自 ...
總統個廢契蓬佩奧仲L柒過毒果老作!冇證冇據,開動國家機器去打壓中國企業!不過打壓到佢落台相信華為都仲健在!

毒果轉貼員係一個暴徒曱甴僕街冚家產死賤種人渣敗類!!!
樓主你話係咪呢!!!

二師兄講話仲有人聽?

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-8-17 11:53 PM 發表
美國國務院周一宣佈進一步封殺華為措施,國務卿蓬佩奧(Mike Pompeo)發聲明指,支持商務部擴大對華為的出口管制,以及將21個國家中共38個華為子公司列入經濟黑名單。

商務部繼5月份限制華為在沒有取得特別許可證下,不可直接獲得利用美國的軟件及技術所開發的半導體後。今日商務部宣佈將擴大限制,包括由海外企業生產、利用美國的軟件及技術所開發的晶片也被禁,封殺華為透過第三方採購美國零件。

自 ...
為華為宣傳,逼佢行得咁快

引用:
原帖由 豆芽生 於 2020-8-18 06:34 AM 發表
用一個國家既權力不停恐嚇其他國家咁多年都搞唔死華為一間公司,你兩件肥豬我係你就死咗去算
五隻死眼的力量!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]