• 瀏覽: 999
  • 回覆: 14
引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-8-17 23:50 發表
即使犧牲佢兩個仔及老公,佢都會感到光榮。
。。。。。。。。。。

美國政府本月初制裁包括特首林鄭月娥在內的 11 名中港官員。林鄭月娥今( 17 日)接受央視英...

https://cdn.thestandnews.com/media/photos/cache/template-15_Zvrju_1200x630cropcenter.png

林鄭月娥接受《中國環球電視網》訪問時承認,美方 ...
取消埋老公同2個仔D外國護照先講愛國愛黨喇!

支持林鄭 
黑狗偷食,白狗當災,前人留下的爛攤子係要一段時間先可以補救到

啞子食黃蓮,唔通話你知好L苦咩

無法子,遇上美國出了一個瘋癲總統。明眼都知一切都係美國搞局,誰當特首都係一樣。。。

中美遲早一戰,早點歸隊是好事。

從未見過有其他國家人民見到有反自己國家既白痴...,呢d白痴先要不安和羞恥...

其實呢
亦凸顯出呢個林鄭處事無能,唔識變通
更加唔夠強硬
有事就要搵老共去打救

敵人話佢差,證明佢係掂,香港特首推出國安法,保香港安全繁榮,給世界各國典範,林太必在歷史留下英名,功蓋千秋。

治亂世用重典!
先 打擊黑金 洗黑錢 用毒品毒害年青人 的毒販,
菲國杜特爾特政府 就以強勢得民心
要學美國總統 利用特首特權 簽署 行政命令 對付惡勢力 新世代只有強人能生存

骨氣夠了開始做到大事,希望香港再有明天

引用:
原帖由 崖上地獄 於 2020-8-18 07:19 AM 發表
啞子食黃蓮,唔通話你知好L苦咩
死頂啫?自我感覺良好!搞修例,搞到暴亂—年,23條立唔到法,要中央出手?病毒亂投醫,無力挽,無力再挽!疫情又要阿爺出手!好大喜功,為咗特首份人工,連仔都可以唔要,仲什麼嗤之以鼻!用人為親,帶領團隊工作又無能!看守政府,都唔知有咩咁光榮!阿Q精神!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]