• 瀏覽: 3,061
  • 回覆: 9
+3
間爛鬼士多聚集成班仆班喺度飲嘢食嘢,有啲重唔帶口罩喺度高談闊論,對面就係嗰間多人中招同死亡嘅彬記粥麵,啲保安行過都唔理,住坪石邨嘅街坊,你地係咪想俾呢班人害死?

附件

IMG-20200817-WA0013.jpg(160.2 KB)

IMG-20200817-WA0014.jpg(185.54 KB)

IMG-20200817-WA0015.jpg(129.77 KB)

引用:
原帖由 花好月圖100 於 2020-8-17 07:41 PM 發表

關你旦治
你都好能無聊,不斷咁分身開新a/c去包拗頸,呢啲叫憨9。

保安唔係差佬,點理🤔

引用:
原帖由 野靈靈野 於 2020-8-27 08:18 AM 發表
保安唔係差佬,點理🤔
疊馬先埋位

引用:
原帖由 聖利aaron 於 2020-8-27 08:21 AM 發表

疊馬先埋位
啲人一句叫你收皮報警囉,己經收得皮就算報完警,一陣佢地走佐拉唔到又係搵自己搞,反而樓主呢啲路人更應該出聲或報警,因為拉唔到都唔麻煩

ps做過幾日保安替更

引用:
原帖由 香港都市遊人 於 2020-8-17 06:43 PM 發表
間爛鬼士多聚集成班仆班喺度飲嘢食嘢,有啲重唔帶口罩喺度高談闊論,對面就係嗰間多人中招同死亡嘅彬記粥麵,啲保安行過都唔理,住坪石邨嘅街坊,你地係咪想俾呢班人害死? ...
目測個食蕉阿姐應該有D波

係選咗條死肥婆搞到條邨行衰運

引用:
原帖由 香港都市遊人 於 2020-8-17 06:43 PM 發表
間爛鬼士多聚集成班仆班喺度飲嘢食嘢,有啲重唔帶口罩喺度高談闊論,對面就係嗰間多人中招同死亡嘅彬記粥麵,啲保安行過都唔理,住坪石邨嘅街坊,你地係咪想俾呢班人害死? ...
用爛鬼 仆街去形容對方已相當不禮貌, 首先要人尊重你必須要先尊重人,好簡單嘅道理🤗
自己檢討下先對號入座啦🤗

禁止60歲以上阿伯出街啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]