• 瀏覽: 45,735
  • 回覆: 497
  • 追帖: 3
+3
暴徒點解咁無人性,唔多唔少就係有哩200幻愚民煽風早點火,吶喊助威,其實牠們也是幫兇。

阿爺幾時對付班狗官?

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-8-17 11:45 AM 發表
去年11月「黎明行動」,有地盤挖泥工人在馬鞍山追趕涉嫌破壞港鐵站的黑衣人,追至附近天橋時與途人爭執,並遭淋潑易燃液體及點火,令他全身着火。一對夫婦被指當日事前在場喧嘩及向工人爆粗,事後遭控以在公眾地方擾亂秩序罪。案件早前審結,裁判官林希維裁定夫婦的行為屬於喧嘩,但認為兩人以不...以不友善言語與群眾指罵事主,其實是為了讓事主面目無光地敗走,沒有示意他人以武力解決政見不同人士,亦質疑點火事件是否因兩 ...
平常就可以屌李佬冇?
怪唔得你日日被人屌老冇!
不過呢d 都只係你既邏輯,我地正常人接受唔到。

引用:
原帖由 kxkx 於 2020-8-17 12:46 PM 發表

黑社會唔可以單拖?
呢件事邊個係黑社會?
傷者和兩夫婦係件上做既野基本上分別不大
講乜九呀?

引用:
原帖由 賭爸 於 2020-8-17 11:46 AM 發表

工二
二你老母

難道這就是民主的意一義,現在只剩下暴民。

引用:
原帖由 yat69 於 2020-8-17 12:40 發表
On 9 仔,你呀媽喺油麻地揾緊客呀,重喺度亂吹
阿媽接緊客同亂吹係冇關係的。

又係人渣出帖員,只出帖,永不回帖,垃L圾

實搵到你呀,點火果位

叫個狗官比呢對夫婦屌下囉,冇樹嘅

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-8-17 11:45 AM 發表
去年11月「黎明行動」,有地盤挖泥工人在馬鞍山追趕涉嫌破壞港鐵站的黑衣人,追至附近天橋時與途人爭執,並遭淋潑易燃液體及點火,令他全身着火。一對夫婦被指當日事前在場喧嘩及向工人爆粗,事後遭控以在公眾地方擾亂秩序罪。案件早前審結,裁判官林希維裁定夫婦的行為屬於喧嘩,但認為兩人以不...以不友善言語與群眾指罵事主,其實是為了讓事主面目無光地敗走,沒有示意他人以武力解決政見不同人士,亦質疑點火事件是否因兩 ...
呢個黃官九唔撘八

呢單野預咗咁判啦, 法律都係用嚟保護平民嘅
次次都用同一招, 你肯唔肯定係個個人做呀, 當時好多人著成咁個喎
就算拍咗片, 你都要證明個個人就係當事人, 次次都係咁

引用:
原帖由 崖上地獄 於 2020-8-17 12:32 PM 發表
都話L佐啦,好在仲有良心裁判官,捍衛法治
下次到你老母比我毆打

毒果害人不淺

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]