• 瀏覽: 2,063
  • 回覆: 33
新加坡發生一宗奇案,一名現年二十四歲的青年,獲一名輔警邀請當「替身」,與被蒙眼捆住雙手的輔警女友做愛。他被控強姦、性侵、非禮等罪,法官上周五

真係奇葩年年有,今年零舍多!

新加坡警隊質素有待加強啊!

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1347845/即時-國際-受邀當-替身-與網友女友3P-星青年判囚17年鞭刑14下

免費係最貴
引用:
原帖由 醉酒嘅蝴蝶 於 2020-8-17 10:13 AM 發表

新加坡發生一宗奇案,一名現年二十四歲的青年,獲一名輔警邀請當「替身」,與被蒙眼捆住雙手的輔警女友做愛。他被控強姦、性侵、非禮等罪,法官上周五

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/st/4be9c761f65eba418cde2515a33731d1/stheadline/inewsmedia/20200817/_2020081709035 ...

由始至終閣下的言論都虛無飄渺.一丁點實質證據也提供不出來.似夢囈多過舉證.
或者等你真有實證(或瞓醒)再來吧
「替身」??? 即係條囡唔知???
望住女友被吊好high??條佬都算奇才

「替身」仲白痴,
比條囡發現,就可以係強姦了
而奇材男友,就協助及教唆強姦

. 天才

.

回覆 引用 TOP

14鞭

東方叔叔以前喺youtube睇過
一條受鞭刑嘅罪犯
條友鞭到好爽

可惜搵唔返條片

「星洲奇案」超越香港。

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-8-17 12:26 PM 發表

免費係最貴
唔好錢嘅就係易出事。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-8-17 12:52 PM 發表

「星洲奇案」超越香港。
最近睇到好多奇葩新聞! 大陸有個嫖娼窩點被捅,都係女嫖客!

引用:
原帖由 --東方無敵-- 於 2020-8-17 12:49 PM 發表

14鞭

東方叔叔以前喺youtube睇過
一條受鞭刑嘅罪犯
條友鞭到好爽

可惜搵唔返條片

第一次聽說鞭刑!

回覆 引用 TOP

HORRIBLE

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 醉酒嘅蝴蝶 於 2020-8-18 09:06 AM 發表

最近睇到好多奇葩新聞! 大陸有個嫖娼窩點被捅,都係女嫖客!
大陸人越來越有錢,有錢女叫鴨好正常

春有百花秋有月
夏有涼風冬有雪
若無閒事掛心頭
便是人間好時節
輔警@@
玩無可玩

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿
引用:
原帖由 明亮的晨星 於 2020-8-18 09:13 AM 發表

大陸人越來越有錢,有錢女叫鴨好正常
大陸的富婆揮金如土,購物shopping已經滿足唔到他們的空虛,而家係點刺激點嚟!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-8-18 09:15 AM 發表

輔警@@
玩無可玩
新加坡嘅輔警上班同玩一樣! 呢種質素嘅點招進警隊法!

回覆 引用 TOP

上次有條片又係打十幾鞭,睇到第八鞭已經唔敢睇😝

開心死

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]