• 瀏覽: 1,679
  • 回覆: 50
+4
其實你有無睇過新聞內容先 PO 㗎???
引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-8-17 01:00 PM 發表

淫賤聯最鐘意去搞呢啲節目
去老人院探公公婆婆
派蛇齋餅糭
你話佢乞兒?
第日仲會喺老人院投票
坐住條氧氣喉幫佢填選票
掌心雷都唔使

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-8-17 13:00 發表

你話我聽點解可以唔講政治?
大家同心合力救香港...放下成見

呢班藍絲廢老正一害人害物,武漢肺炎期間,慶乜撚回歸,仲要唔戴口罩攬頭攬頸,呢班藍絲廢你死你賤,唔好走出街.

仲有香討二毛,咪撚再把武漢肺炎屈係71出嚟初選投票的香港人身上,大學研究,新聞報到及東張西望都講出柒婆唔封關,仕由chiNa30幾萬人,豁免檢測武漢肺炎而入境來傳入,再經藍絲廢老傳開去!

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-8-17 14:54 發表

邊個唔同心合力?
醫護冒個人事業風險逼政府封關
點解你地唔放下成見?
黑警有冇放下成見?
幾時先對違法警政鄉黑嚴正執法? ...
我放下晒架啦...我都無怪邊個....我又唔係藍又唔係黃

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-8-17 10:12 AM 發表
《蘋果》整合所有確診個案,製作確診個案搜尋器,方便讀者了解個案資料;亦製作了互動數據圖表合輯,分析香港、中國、以至全球疫情至今的形勢。本港第三波疫情分析請到此觀看。 本港第三波疫情持續,衞生防護中心傳染病處主任張竹君、醫管局總行政經理庾慧玲下午出席疫情記者會。截至凌晨12時的...

https://hk.appledaily.com/resizer/YBFno30e4ZaY6detfwq5j9u ...
感謝黨~

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-17 11:44 AM 發表

腦殘聯歡會
無戴口罩, 無看肺炎, 害到香港人無啖好食, 無煙食, 正PK

蘋果罕有指出香港專業醫護原來hea做

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-8-17 10:12 發表
《蘋果》整合所有確診個案,製作確診個案搜尋器,方便讀者了解個案資料;亦製作了互動數據圖表合輯,分析香港、中國、以至全球疫情至今的形勢。本港第三波疫情分析請到此觀看。 本港第三波疫情持續,衞生防護中心傳染病處主任張竹君、醫管局總行政經理庾慧玲下午出席疫情記者會。截至凌晨12時的...

https://hk.appledaily.com/resizer/YBFno30e4ZaY6detfwq5j9u ...
你阿媽個名叫譚尿盅?

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-8-17 15:22 發表

你真幼稚
黃畜思維非黑即白
你不支持它們就系敵人
人家拿錢發帖,你叫人家放下?
我都知道難的....不過希望他們有一天能夠覺悟前非

引用:
原帖由 yctbmcl 於 2020-8-17 15:27 發表

你阿媽個名叫譚尿盅?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]