• 瀏覽: 1,373
  • 回覆: 50
《蘋果》整合所有確診個案,製作確診個案搜尋器,方便讀者了解個案資料;亦製作了互動數據圖表合輯,分析香港、中國、以至全球疫情至今的形勢。本港第三波疫情分析請到此觀看。 本港第三波疫情持續,衞生防護中心傳染病處主任張竹君、醫管局總行政經理庾慧玲下午出席疫情記者會。截至凌晨12時的...

慶回歸群組又釘1件
譚尿盅有1年時間種票

新聞來源連結:
https://hk.appledaily.com/local/20200814/RRENWJ2MSBGGRO2SYLS2MUVOPE/

熱賣及精選
引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-8-17 10:12 AM 發表

《蘋果》整合所有確診個案,製作確診個案搜尋器,方便讀者了解個案資料;亦製作了互動數據圖表合輯,分析香港、中國、以至全球疫情至今的形勢。本港第三波疫情分析請到此觀看。 本港第三波疫情持續,衞生防護中心傳染病處主任張竹君、醫管局總行政經理庾慧玲下午出席疫情記者會。截至凌晨12時的...

https://hk.appledaily.com/resizer/YBFno30e4ZaY6detfwq5j9u ...
泛民賤畜已經有狗跳船,種票呢家野,民主國度最叻啦🤣

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-8-17 10:46 AM 發表

泛民賤畜已經有狗跳船,種票呢家野,民主國度最叻啦🤣
成年時間狂派香港身份證俾大6人
出年建制9有一億票

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-8-17 11:37 AM 發表

出年建制9有一億票
你父母和祖父母係原居民?

慶回歸群組, 人心惶惶。 

陰公

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 falconV8 於 2020-8-17 11:40 AM 發表

慶回歸群組, 人心惶惶。 
害人害物

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-8-17 11:37 發表

出年建制9有一億票
笑死人咩, 新移民係泛民票倉喲!!
引入雙非, 落地綜援, 一年上樓, 七年育年, 知恩圖報!!
老師調教, 社工付導, 醫護關顧, 律師護航, 善用公帑!!

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-8-17 11:37 AM 發表

出年建制9有一億票
就係香港有丁權族譜的原居民,而你呢?
政府派身份證的其中一票?🤣

回覆 引用 TOP

又多一件俾「乞衣人毒播」攬炒 

由始至終閣下的言論都虛無飄渺.一丁點實質證據也提供不出來.似夢囈多過舉證.
或者等你真有實證(或瞓醒)再來吧
非常時期大家同心面對唔好再講政治啦

我係現代人
引用:
原帖由 lostofbubble 於 2020-8-17 11:49 AM 發表

笑死人咩, 新移民係泛民票倉喲!!
引入雙非, 落地綜援, 一年上樓, 七年育年, 知恩圖報!!
老師調教, 社工付導, 醫護關顧, 律師護航, 善用公帑!! ...
而家搞郵寄投票
邊個話俾佢地落嚟?
張票佢地都未必有得見

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-8-17 12:27 PM 發表

又多一件俾「乞衣人毒播」攬炒 
淫賤聯最鐘意去搞呢啲節目
去老人院探公公婆婆
派蛇齋餅糭
你話佢乞兒?
第日仲會喺老人院投票
坐住條氧氣喉幫佢填選票
掌心雷都唔使

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]