• 瀏覽: 8,240
  • 回覆: 4
+3
找乜飛???外國都係甘採喎
唔係多多醫生都唔夠
引用:
原帖由 discuss-5 於 2020-8-17 03:07 AM 發表
無野呀!找市民較飛。

其實佢哋知道真相係乜嘅,不過為咗R盡著數,呃9港人遮。
引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-8-17 08:35 AM 發表

又話要考牌註冊既

唔洗戴口罩,果個係政客自己講,我講嘅係國際醫療程序標準。
係兩樣嘢。
引用:
原帖由 220 於 2020-8-17 08:55 AM 發表

外國夠話唔洗戴口罩啦,又話飲或注射消毒液可預防及治病啦!,你又唔跟,要跟都跟已經完全受控國家做法。

我講嘅係國際醫療標準,我估你唔係好明。
例如有病人入急症,成個程序應該點樣走呢?都係有一個國際醫療標準喺度嘅。

大爆發係好多原因造成嘅,好似群聚、無有效隔離。
當日有會員日日叫封關,我就十分反對,事實證明我嘅理據係啱,要有多方面配會先可以有一個完善嘅配套。
引用:
原帖由 220 於 2020-8-17 09:03 AM 發表

又話國際備標準
就係用咁既標準才大量出現錯誤檢測,攪到今時今日全世界大爆發
總之跟完全受控國家做法才是合理,去跟未完成受控的國家做法,根本同注射消毒液做法一樣。 ...

師兄,你都係睇返我第一個留言先啦,睇嚟你有啲嘢誤會咗啦。
引用:
原帖由 220 於 2020-8-17 09:15 AM 發表

你怪就怪七一非法集結及非法盜取個人資料的初選。
完善配套就更加不可找學生去幫檢測,我理據也十分充足,全年暴動被捕的大多數都是大學生,理大學生已自稱為暴動大學,用暴力佔領紅隧,不顧司機安全從高處掉雜物到紅隧造路障,證明香港學生無經驗對事情又太輕摔,自視過高,視人命為草介,學生未註冊就唔好做,政府不能用市民做白老鼠。 ...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]