• 瀏覽: 8,233
  • 回覆: 147
+3
300個鐘,好好揾喎,但良知去左邊?

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-8-17 08:27 AM 發表

你對正個有武漢肺炎既帶菌者
你就會覺得$300係收得平
何為300平  檢測唔係完成醫好

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-8-17 08:55 AM 發表
其實佢哋知道真相係乜嘅,不過為咗R盡著數,呃9港人遮。

所謂專家 工會 代表。。。。好多都係

呢個價好合理la
叫菜堅班醫畜食屎la, 唔好再發國難財

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-8-17 08:19 AM 發表
都唔知驗黎做乜
我本身有病毒去驗,驗完之後未有結果可以繼續周圍走播毒
我本身無病毒,驗完之後先中,睇結果以為自己無病毒,點知就係咁繼續播毒

把關唔好畀劣質口罩入到港仲好啦
有人會貪平買咗D無效口罩用先危險 ...
香港生產都有劣質

唔洗戴口罩,果個係政客自己講,我講嘅係國際醫療程序標準。
係兩樣嘢。
引用:
原帖由 220 於 2020-8-17 08:55 AM 發表

外國夠話唔洗戴口罩啦,又話飲或注射消毒液可預防及治病啦!,你又唔跟,要跟都跟已經完全受控國家做法。

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-8-17 08:59 發表
唔洗戴口罩,果個係政客自己講,我講嘅係國際醫療程序標準。
係兩樣嘢。

...
又話國際備標準
就係用咁既標準才大量出現錯誤檢測,攪到今時今日全世界大爆發
總之跟完全受控國家做法才是合理,去跟未完成受控的國家做法,根本同注射消毒液做法一樣。

咽喉取樣其實撩一下個喉嚨,少少訓練咩人都做到。鼻咽就要專業人員做先得啦。益下醫護學生都無咩所謂。不過使唔使問下罷工黑醫護先?重有譚凱邦、咖哩飯兩條67。

引用:
原帖由 羅尼激光劍 於 2020-8-17 04:08 AM 發表

最曱甴係班私人執業醫生,開價2000 😠
我都讚成俾國內賺,人哋一定經驗好啲
讚成

又利益輸送。

我講嘅係國際醫療標準,我估你唔係好明。
例如有病人入急症,成個程序應該點樣走呢?都係有一個國際醫療標準喺度嘅。

大爆發係好多原因造成嘅,好似群聚、無有效隔離。
當日有會員日日叫封關,我就十分反對,事實證明我嘅理據係啱,要有多方面配會先可以有一個完善嘅配套。
引用:
原帖由 220 於 2020-8-17 09:03 AM 發表

又話國際備標準
就係用咁既標準才大量出現錯誤檢測,攪到今時今日全世界大爆發
總之跟完全受控國家做法才是合理,去跟未完成受控的國家做法,根本同注射消毒液做法一樣。 ...

醫護值300蚊1個鍾……?佢地連屎都未執過點頂?

黑護個個講錢,當時內地醫護係自願去武漢幫手,不顧危險,情愫高尚

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]