• 瀏覽: 1,218
  • 回覆: 26
美國總統特朗普表示,正在考慮是否赦免中央情報局前僱員斯諾登。特朗普表示,並不十分了解斯諾登案件,但他承認,支持及反對

特朗普又要做D出位嘢呃選票
乜柒民主選舉制度呃9傻仔

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1347389/即時-國際-特朗普稱正考慮是否特赦斯諾登

斯諾登事件,口口聲聲講私隱嘅美國,真係一個笑話

柒朗普擔心自己有冇全屍好過啦

斯諾登好似喺俄羅斯,仲安全啦!你特赦完返到美國命都冇呀

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-8-16 11:35 AM 發表
斯諾登事件,口口聲聲講私隱嘅美國,真係一個笑話
會唔會請君入甕?等斯諾登回國後,即刻取消特赦,即時拘捕。

要他回尾國,等中肺炎

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2020-8-16 12:08 PM 發表

可能命都冇

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2020-8-16 12:08 PM 發表

唔會,不過會用另外一條罪去告。入左冊後,你懂的。

佢係唔係想比條路自己一連任唔到,會比人起訴,所以考慮特赦斯諾登,亦即係可以特赦自己。

呃左返美國仲有命咩?

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2020-8-16 11:27 AM 發表
美國總統特朗普表示,正在考慮是否赦免中央情報局前僱員斯諾登。特朗普表示,並不十分了解斯諾登案件,但他承認,支持及反對

...
即使邊個話特赦都好,即使出埋法令都好,俾我都唔會咁蠢再返去美國啦。
點解?好簡單,今日話特赦,明天斯諾登返到美國就立即拉人,告佢判國。美國根本已經無信用可言,朝令可以夕改。
而且,美國即使唔拉佢,一樣可以制造任何殺佢嘅機會,甚至制造一次空難連同其他無辜者一齊送上西天都做得出。

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2020-8-16 12:33 PM 發表

即使邊個話特赦都好,即使出埋法令都好,俾我都唔會咁蠢再返去美國啦。
點解?好簡單,今日話特赦,明天斯諾登返到美國就立即拉人,告佢判國。美國根本已經無信用可言,朝令可以夕改。
而且,美國即使唔拉佢,一樣可以制造任何殺佢嘅機會,甚至制造一次空難連同其他無辜者一齊送上西天都做得出。 ...
染美國肺炎死

美國佬信得過,世界就唔會咁亂啦,自己諗啦

回國後人間蒸發,因為佢指出美國一路都竊聽

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]