• 瀏覽: 13,155
  • 回覆: 152
  • 追帖: 1
+3
支持警察

引用:
原帖由 男E 於 2020-8-14 10:03 PM 發表
立法會議員許智峯今日在Facebook上表示,連續多日被神秘車輛跟蹤,車內有大量攝影器材,被揭發後企圖逃走不果,期間撞到許智峯,要求警方協助。警方其後接報到場,車上兩名人士聲稱自己是記者,警方其後放行。

許智峯Facebook發文表示,連續多日出入時發現有神秘車輛跟蹤,經追查車牌後確定是租借車輛。晚上 7 時許許智峯在堅尼地城科士街與私家車司機及乘客對質,有關車輛被揭發後企圖離開,期間撞到許 ...
乜記者唔係大能晒嘅咩。

又一次無事黑警,有事報警完美示範。

至瘋又玩自編自導做戲扮嘢

引用:
原帖由 男E 於 2020-8-14 10:03 PM 發表
立法會議員許智峯今日在Facebook上表示,連續多日被神秘車輛跟蹤,車內有大量攝影器材,被揭發後企圖逃走不果,期間撞到許智峯,要求警方協助。警方其後接報到場,車上兩名人士聲稱自己是記者,警方其後放行。

許智峯Facebook發文表示,連續多日出入時發現有神秘車輛跟蹤,經追查車牌後確定是租借車輛。晚上 7 時許許智峯在堅尼地城科士街與私家車司機及乘客對質,有關車輛被揭發後企圖離開,期間撞到許 ...
呢啲咪黑警囉

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-8-14 10:31 PM 發表
有事咪又係報警🤔🤔
下次私鳥👌

引用:
原帖由 borofans 於 2020-8-14 10:50 PM 發表
希望車內兩個黑記死全家!同行冚家鏟!!
話記者你又信...🐷

連續多日被神秘車輛跟蹤,車內有大量攝影器材-》許生妨礙新聞採訪豉油!黑妓唔出聲既?

引用:
原帖由 Kenny~ 於 2020-8-14 11:17 PM 發表

傷害記者不支持許智峰
記栛應予以遣責。

原來係第四權,支持狗仔隊。

投訴記者咁大膽,協妓仲唔出來譴責垃圾耳猿。

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-8-15 12:15 AM 發表

點解差佬唔打記者呢~
因為呢度唔係美國囉。

條仆街要警察幫架咩 吊佢魯無呀
無事就玩警察
有事就求警察

公共地方有拍攝自由
公共道路有行駛自由

香港全面被慘透

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]