• 瀏覽: 13,166
  • 回覆: 119
+5
引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-14 04:30 PM 發表
武肺害人不淺
唔怪得害唔到你

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-8-14 04:28 PM 發表
「建國」50年後,最後不敵疫情而「亡國」?2020年,全球受到新冠肺炎疫情影響,各國經濟、各行各業都受到嚴重打擊。澳洲內陸的赫特河公國因疫情使收入銳減,在無力償還稅金的情況底下,於本月宣布解散,賣國土償還積欠的稅金。 撰文:SY|資料來源:CNN、dailymail、Instagram、新傳媒資料庫 因新冠肺炎而亡國 根據外國媒體報導,澳洲內陸的赫特河公國(Principality of Hutt ...
記得衆籌先

得26個人咁小

引用:
原帖由 starr 於 2020-8-14 06:16 PM 發表

最短命既可能係「馬鞍山共和國」
「馬鞍山共和國」珍貴歷史的一刻
https://www.youtube.com/watch?v=oceP3cYp1X8

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-14 04:30 PM 發表
武肺害人不淺
你覺得講多幾次就係咩!

要搵病毒國找數

睇落幾好陽光啫, 曱甴夾份去淘寶買D 平靚正太陽板供電, 就唔駛驚冇冷氣亡國喎.

引用:
原帖由 SiuAlvin 於 2020-8-14 05:19 PM 發表

馬鞍山國也在建國十分鐘後因為無冷氣而亡國了
哈哈哈哈! 黃絲出句聲啦!亡國都要宣佈一吓啦!人哋26人既國家亡都宣佈比世界知啦!馬鞍山可以列入什麼世界紀錄大全最快亡國都好丫!曱甴好似從來無再提及,因無冷氣而亡國又真係好難開口嘅! 哈哈哈哈!

國咩家吖,澳洲地方。

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-8-14 05:04 PM 發表
邊個承認佢,自己話係國家都得,咁香港咪好多囉
香港不久以前有個九龍國,由曾XX國王執政,以街頭塗鴉為主要政績
最近有個乜嘢馬X山共和國,以黑暴為己任
唔知解散咗未呢 ...
好似上年有個中大國, 理大國. 啲國民吾知死晒未???

攬炒啫
曱甴話係福氣黎

本身入黎諗住睇個新聞算,點解要逼我屌你老味禍港藍畜

引用:
原帖由 Newpopcorn 於 2020-8-14 05:03 PM 發表
段新聞清清楚楚寫住新冠肺炎, 你唔識字呀?
擺明係中國武漢肺炎啦柒碌

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-8-14 04:28 PM 發表
「建國」50年後,最後不敵疫情而「亡國」?2020年,全球受到新冠肺炎疫情影響,各國經濟、各行各業都受到嚴重打擊。澳洲內陸的赫特河公國因疫情使收入銳減,在無力償還稅金的情況底下,於本月宣布解散,賣國土償還積欠的稅金。 撰文:SY|資料來源:CNN、dailymail、Instagram、新傳媒資料庫 因新冠肺炎而亡國 根據外國媒體報導,澳洲內陸的赫特河公國(Principality of Hutt ...
黃絲夾錢買起佢就可建曱甴國

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]