• 瀏覽: 3,992
  • 回覆: 52
過去任期四年裡,經曆百年一遇嘅曱甴暴力。砸毀立法會,沖擊中聯辦。扮民主派,攬炒派系不割席,不遣責,甚至煽風點火,抹黑執法。市民有目共睹。佢地利用制度及法規漏洞,耍手段,耍陰謀 拖垮施政,又為私利混水摸魚。更是人神共憤!為人士直接中央任命啦,唔好再浪費納稅人嘅錢咗。

對待泛滀,必須除之而後快,這幫滀生只會搞到香港喇喇亂,為反而反,系香港毫無建樹,必須滅絕。

班所謂民主派議員
之前講逢中必反
今次唔知會不會反對
自己不會繼續
做一年議員

引用:
原帖由 別說抱歉 於 2020-8-14 04:43 PM 發表
民主派總辭??打死都唔制!成20萬一個月去邊度揾呀?老實不客氣。
政府高薪,高津養暴徒。

因為民主派搞過初選 佢哋當然想延任,但點對得住投佢哋票曱甴

引用:
原帖由 別說抱歉 於 2020-8-14 04:43 PM 發表
民主派總辭??打死都唔制!成20萬一個月去邊度揾呀?老實不客氣。
民主派口口聲聲話政府違反基本法,如果延任即是認同政府無問題和承認人大,就會出賣手足,都係總辭較好,可保住尊嚴。

黎智英以「新聞自由」之名進行超過法律紅線和道德底線慨違法犯罪行為實難被市民和法律所容。

跳樑小丑嘅種種做派,被世人厭惡和不齒。

引用:
原帖由 傻傻的我 於 2020-8-14 04:58 PM 發表
過去任期四年裡,經曆百年一遇嘅曱甴暴力。砸毀立法會,沖擊中聯辦。扮民主派,攬炒派系不割席,不遣責,甚至煽風點火,抹黑執法。市民有目共睹。佢地利用制度及法規漏洞,耍手段,耍陰謀 拖垮施政,又為私利混水摸魚。更是人神共憤!為人士直接中央任命啦,唔好再浪費納稅人嘅錢咗。 ...
事實再次證明曱甴暴徒不過都係一啲唯利係圖、貪生驚死嘅烏合之眾,無錢派,國安利劍,搗亂破壞者嘅鬼影都唔見一個,可憐我哋香港嘅嗰啲學生,白白畀港奸鬼佬充當炮灰

引用:
原帖由 4D1384 於 2020-8-14 04:51 PM 發表

泛民曱甴根本不是人,做不成人,始終係曱甴。
睇錢份上!重新做人!

引用:
原帖由 被妳寵壞 於 2020-8-14 08:11 PM 發表

民主派口口聲聲話政府違反基本法,如果延任即是認同政府無問題和承認人大,就會出賣手足,都係總辭較好,可保住尊嚴。
總辭?? 一年百幾二百萬呀 你估班民主狗真係傻到有錢唔要? 口裡說不, 身體卻是誠實的

譚耀宗就係睇死班犯民唔敢總辭,高招!

有好多人眷戀住每一年有400萬港元嘅收入,梗係靜悄悄啦!邊個會同錢有仇呀?啲反對派,飯民,狀棍,教棍全部都係為咗個錢嗻!如果冇個錢,有冇人做義工呀?咪撚嘥氣啦。

引用:
原帖由 長安有故里 於 2020-8-14 08:09 PM 發表
因為民主派搞過初選 佢哋當然想延任,但點對得住投佢哋票曱甴
犯民集體留任就肯定架啦。 牠們頭痕在唔繼續反會被白痴選友唾棄。繼續反又會被DQ

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]