• 瀏覽: 23,293
  • 回覆: 356
+8
引用:
原帖由 五毛笑死人 於 2020-8-20 09:52 AM 發表

咪係,數目太驚人
咁多貪污錢,瑞士政府點同你守秘密?
點解要11月先公投,唔現在公投幫助中國清理貪官資產?如果即時公投,親中人士會好多謝瑞士

引用:
原帖由 dfmtf 於 2020-8-20 09:59 AM 發表

你有去大陸論壇睇過
就知大部分中國人都歡呼雀躍
因為貪官嘅死期嚟喇
正如大陸論壇個個人都話支持川建國柒螂脯連任

但唔知點解白宮當局成日話中國唔想大統領當選,微博個個都話支持阿侵

西方同鄉港班曱甴黃屎總係會錯意

瑞士想失去競爭力,新即管做吧

引用:
原帖由 candyloveandy 於 2020-8-20 01:17 PM 發表

點解要11月先公投,唔現在公投幫助中國清理貪官資產?如果即時公投,親中人士會好多謝瑞士
建議您去信瑞士政府,立即公投!

只有你地尼d智障繫到高潮 56萬億
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-14 10:39 AM 發表

可以留意吓啲親中嘅人點樣評論呢件事

佢哋鬧得越凶狠

就越表示刺中佢哋痛處

852報既游清完,嘛同神燈同級, 只有無腦垃圾wc先睇

如果中共真有56萬億資產系瑞土,美軍第一時間炸平瑞士

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2020-8-22 02:42 PM 發表
如果中共真有56萬億資產系瑞土,美軍第一時間炸平瑞士
佢哋話係共幹的黑錢唔係中國國有資產, 即係未計國有資產。照咁計中國真係超級無敵巨富之國。
世界首富係阿媽送的 Jeff Bezos,身家 1460億尾完,第二名係微軟的標機,身家 1072億尾完,就算尾國國債都係26萬億尾完,世界十大富豪加上尾國國債總額,都唔及共幹的黑錢 56萬億,不過唔知 56萬億係尾完還是人民幣作單位,定係津巴布韋貨幣?

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2020-8-22 02:36 PM 發表
852報既游清完,嘛同神燈同級, 只有無腦垃圾wc先睇
幾年前既游清完仲好正常架喎.....

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-8-14 10:27 AM 發表
瑞士一直被視為避稅天堂,對中共一眾權貴而言尤甚,但今年11月恐怕「天堂不再」,原因是瑞士政府將於11月舉行公投,決定是否...

https://assets.post852.com/wp-content/uploads/2020/08/12130511/image1597208592922.png

共幹們快拿錢回家吧
唔敢就擺去北韓,伊朗吧

新聞來源連結:
https://www.post ...
56萬億精蟲存响瑞士銀行?

快啲去回收返來先!

口交部今次應該表示歡迎,除非身有屎…

瑞士凍結銀行資產等如澳洲放棄畜牧業,泰國放棄旅遊業

56萬億乜嘢貨幣呀 唔好講美元 如果係人民幣 即係14億人兩年入口嘅錢 邊有咁多錢你貪污 仲會查唔到 講出嚟都冇人信啦 何況係遊清源講出嚟 佢之前講啲嘢 有冇啲係真㗎 真係完全冇睇佢 但係竟然咁多人信佢

嘩!原來大陸咁有錢,攞些少買催淚彈都夠班曱甴有排食

在網上既反中反共網民都多唔正常,你選擇在網上反中反共,你要表現出唔正常,咁先有人訂閱
引用:
原帖由 ahmei 於 2020-8-22 03:07 PM 發表

幾年前既游清完仲好正常架喎.....