• 瀏覽: 23,291
  • 回覆: 356
+8
快啲凍結啦! 7萬8千億,啲錢邊度嚟?

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2020-8-14 10:45 AM 發表

有冇56萬億都成問可能老作

56萬億買起1個國家都得
282都話值兩蚊股,毒果有獨步計數方法,你唔明

錢唔去瑞士,去香港囉,香港安全啦,咁多貪官都喺香港買樓做小金庫,而家有出路啦!

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-8-14 10:27 AM 發表
瑞士一直被視為避稅天堂,對中共一眾權貴而言尤甚,但今年11月恐怕「天堂不再」,原因是瑞士政府將於11月舉行公投,決定是否...
共幹們快拿錢回家吧
唔敢就擺去北韓,伊朗吧
新聞來源連結:
https://www.post ...
你知唔知瑞士是全世界最大的洗黑$國家?

睇到係游清完, 爭D 成啖茶噴落個芒度.

引用:
原帖由 輪皇 於 2020-8-14 10:55 AM 發表
你知唔知瑞士是全世界最大的洗黑$國家?
由得黃人打飛機咧 瑞士呢個公投通過即係瑞士玩完 以後要只靠賣錶為生? 以後中國人都唔買瑞士錶咧

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-14 10:39 AM 發表

可以留意吓啲親中嘅人點樣評論呢件事

佢哋鬧得越凶狠

就越表示刺中佢哋痛處
最緊要俾大陸人知道,國家有幾十萬億收埋係外國
而佢哋每個月只有¥1000薪水,捱到隻狗咁
佢哋嘅血汗錢all被領導 存晒入瑞士銀行
比我想像多幾十倍,真係唔講得笑
瑞士政府唔需要投票,香港甚至全球嘅人都會贊成

引用:
原帖由 阿乜水 於 2020-8-14 10:56 AM 發表
睇到係游清完, 爭D 成啖茶噴落個芒度.
陰陽怪氣 一早冇睇

唇亡齒寒
國家有乜事
班移民d財產都凍過水
排隊等其他國家食Q晒

揾唔到其他資料來源,係咪呆灣又作文

呢條油乜乜個腦有問題🤔🤔
咩叫做中立🤣🤣

班貪官今次抵死。 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]