• 瀏覽: 3,015
  • 回覆: 20
俄羅斯真奉,敢作敢為,敢剃美國眼眉,真漢子

https://youtu.be/yWHU86Mpwe8

相比起,中國的似乎畏首畏尾的面對印度,令人有些覺得中國不知賣甚麼文章,總之就拖。。。。拖。。。拖。進入香討影片區

毛熊癲起上嚟, 唔係人咁品.

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-8-13 10:46 PM 發表
毛熊癲起上嚟, 唔係人咁品.
但普京似乎懂得怎拿捏住美國7寸, 次次玩到特朗普敢怒不敢言

高手.

係 北極邊, 家本土? 
都值得借鑒? 

咁刺激

引用:
原帖由 人類仔 於 2020-8-14 07:18 AM 發表
咁刺激
美國當然好驚, 那些艦隻及潛艇係會副武裝, 美國本土全在佢的射程之內, 在這距離, 美國的反彈導會大部份截擊唔到,
俄羅斯的撒旦, 先鋒及剌刀唔係講玩, 可以全毀美國幾次

其實, 俄羅斯發明了全球航程最長的魚雷, 我在海裡自動導航1萬公里以上及有自我防禦系統, 所以, 俄國就算唔出潛艇, 都可以在自己海域發射, 攻擊美國本土

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-13 05:55 PM 發表
俄羅斯真奉,敢作敢為,敢剃美國眼眉,真漢子

https://youtu.be/yWHU86Mpwe8

相比起,中國的似乎畏首畏尾的面對印度,令人有些覺得中國不知賣甚麼文章,總之就拖。。。。拖。。。拖。 ...
中國人都驚碰瓷。
打親仗,就要燒銀紙。
打敗仗,固然要賠償。
打贏仗,點處理印度?

引用:
原帖由 Hung196108 於 2020-8-14 12:02 PM 發表

中國人都驚碰瓷。
打親仗,就要燒銀紙。
打敗仗,固然要賠償。
打贏仗,點處理印度?
就算老虎,森林裡都定時有挑戰者,打是避不了,唔打其他想挑戰的係唔會知驚,如逃避,只會引更多的挑戰者打落水狗,場場打無謂,但可以加強震攝的就要做!

美國深知核戰會引發同歸於盡,對美令美國知有咩武器就可以

但遇到印度這個無知盲毛,唔打過佢係唔識教訓的!

所以,印度係要受教訓的,
打贏印度
咪講嘢可大聲囉,捉佢簽和約同時佢不准再揾巴基斯坦,尼泊爾及不丹,為肯跟中國的盟友做些福利!

世界大戰前奏?

引用:
原帖由 輝一輝鳥 於 2020-8-14 05:22 PM 發表
世界大戰前奏?
一世戰,就是世界終結,中美唔打好過打囉!

中俄美應考慮如何和平相處好過啦

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-14 08:09 AM 發表

美國當然好驚, 那些艦隻及潛艇係會副武裝, 美國本土全在佢的射程之內, 在這距離, 美國的反彈導會大部份截擊唔到,
俄羅斯的撒旦, 先鋒及剌刀唔係講玩, 可以全毀美國幾次 ...
請教師兄,中國有無咁既武器,開到去美國?攻擊到美國本土?

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-8-14 08:53 PM 發表

請教師兄,中國有無咁既武器,開到去美國?攻擊到美國本土?
有, 仲有唔少
北星之光
東風51
東風41
增強版東風17
巨浪2,3
增強版東風10,5
仲有東風100
其他就唔清楚
所以一發動中美大戰, 美國會同中國同歸於盡, 地球亦可能被炸爆
因為美國都有6千多支核彈

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-13 10:56 PM 發表

但普京似乎懂得怎拿捏住美國7寸, 次次玩到特朗普敢怒不敢言

高手.
那對俄羅斯人民有什么得著?
而中國在默默地把世界各地的一些系統更換為利已的資產.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]