• 瀏覽: 27,724
  • 回覆: 244
  • 追帖: 1
+11
市場調整, 其實可由佢. 又冇人迫你買. 不過可開定苦主群. 

引用:
原帖由 Domson 於 2020-8-13 12:04 PM 發表
本身就有違經濟規律,莊家順勢托價,再係兒登同kol造勢,班黃友韭菜今次真係倒錢落鹹水海咯。莊家走貨成功
跌得咁急,莊家都走唔切啦。

引用:
原帖由 ABBA9999 於 2020-8-13 11:59 AM 發表
壹傳媒(00282)股價連日異動,周三(12)急瀉四成,今早繼續尋底,即市低位0.41元,較本周高位1.96元狂冧近八成...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200813/photo/bkn-20200813095305358-0813_00822_001_01b.jpg?20200813101726

黎閪出幾球出嚟叫你班黃狗死沖!再賺返你班黃狗兩千萬! ...
和您接貨

引用:
原帖由 healchu 於 2020-8-13 12:18 PM 發表

呢位手足依家唔知咩環境?
財到光棍手,一去冇回頭.

引用:
原帖由 ABBA9999 於 2020-8-13 11:59 發表
壹傳媒(00282)股價連日異動,周三(12)急瀉四成,今早繼續尋底,即市低位0.41元,較本周高位1.96元狂冧近八成...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200813/photo/bkn-20200813095305358-0813_00822_001_01b.jpg?20200813101726

黎閪出幾球出嚟叫你班黃狗死沖!再賺返你班黃狗兩千萬! ...
遲來的春天啊!可能俾人已經走咗錢喇。

引用:
原帖由 judylam651 於 2020-8-13 12:02 發表
幾日了,收交錢已入戶口,而家先查,政監會先查下自己先喇..
我深信佢哋唔係唔知,只係唔即刻做嘢!因為可能裏邊有啲嘢哩。

引用:
原帖由 judylam651 於 2020-8-13 12:02 PM 發表
証姦高層會唔會同肥佬friend底,特登等到過晒戶,放晒水先查???

要求快D停佢牌, 等D YC 股民渣都冇埋, 做WALLPAPER 啦 !

苦主應聯同黑暴曱甴去何文田揾爛果煮食私了!

引用:
原帖由 judylam651 於 2020-8-13 12:02 PM 發表
引蛇出動

莊家出貨肯定要拉高,股票市場常識。

特9英你個死仆街~證監伺服器系以色列~你個仆街杏家產!!!!

成班連登黃人話撐壹仔股價
原來全部都係大鱷點心

引用:
原帖由 jerry884 於 2020-8-13 01:29 PM 發表
要求快D停佢牌, 等D YC 股民渣都冇埋, 做WALLPAPER 啦 !
睇無綫新聞訪問條大嫂,話白紙都買,依家可以用白紙做牆紙了,夠一清二白!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]