• 瀏覽: 34,470
  • 回覆: 308
  • 追帖: 2
+10
on L 9 , DLLM

引用:
原帖由 ax7ax 於 2020-8-13 11:00 AM 發表
真頭係分裂國家
係又放走?無牙老虎?

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-8-13 10:51 AM 發表
壹傳媒創辦人黎智英、壹傳媒四名高層以及前香港眾志成員周庭等十人涉違反《港區國安法》、串謀欺詐等罪名被捕一案,各人昨日獲准保釋。據悉,涉案...

壹傳媒創辦人黎智英、壹傳媒四名高層以及前香港眾志成員周庭等十人涉違反《港區國安法》、串謀欺詐等罪名被捕一案,各人昨日獲准保釋。據悉, ...
我捐一億!

282呃唔少傻仔入局啦!🤭

d錢真易穩,唔使做奀奀奀腳有錢收

千八萬買水槍...

引用:
原帖由 漆哥 於 2020-8-13 11:14 AM 發表
點解俾佢地保釋
我都有同樣問題, 分裂國家咁嚴重, 點解仲可以保釋?

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-8-13 10:51 AM 發表
壹傳媒創辦人黎智英、壹傳媒四名高層以及前香港眾志成員周庭等十人涉違反《港區國安法》、串謀欺詐等罪名被捕一案,各人昨日獲准保釋。據悉,涉案...

壹傳媒創辦人黎智英、壹傳媒四名高層以及前香港眾志成員周庭等十人涉違反《港區國安法》、串謀欺詐等罪名被捕一案,各人昨日獲准保釋。據悉, ...
但有一件事都很小人講
在7月1日後有捐過周庭的眾籌都是犯了國安法
因為他們捐款推動勾結外國勢力
所以捐錢時攪清楚是為甚麼活動

呢隻慰安小日本妓女而家更係紅牌阿姑,老外小日本嫖客紛紛捐錢..

引用:

肥佬黎密室調教過周庭……

冇傻仔又點會有老千呀。擺明呃嘅,都有人落搭啦。唔係邊有咁多電話騙案啊。

穿櫃慌子!

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-8-13 11:37 AM 發表

其實可以封得。。重查下咩人捐錢
蛇有蛇路, 黑錢左手交右手

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-8-13 11:43 AM 發表

佢實人重醜過見報。日本人口味真奇怪
日笨多變態佬, 啱周停口味。

香港有需要資本管制,防範洗黑錢。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]