• 瀏覽: 16,246
  • 回覆: 263
  • 追帖: 1
+36
一直以來,日本對比起英美主導的西方國家,在對港政策也採取較為保守和低調的態度處理。即使過去三十...

拘捕周庭,對日本社會帶來的震撼程度,比起黎智英、李柱銘、黃之鋒,還是任何一個香港人也要大,畢竟在日本傳媒的描述裡,她的外號可是「民主女神」和「聖女貞德」,雖然感覺有點中二病,但也相當呈現日本的風格。

知瘋係咪寫錯字? 會唔會係[淫豬女臣]和[性女食得]呀?
原來咁多日系麻甩佬對豬停情有獨中[出?]
溫提知瘋: 洗乾淨D個seafood無謂通櫃果時咁污糟

新聞來源連結:
https://www.thestandnews.com/politics/政權拘捕周庭錯判形勢-全面激發日本聲討中共/

日系人去想做屎眼連盟當然要高調反華, 日系麻甩佬只識豬停因為一齊食過唔少餐..............飯, 佢地見豬停成個初中身材, 以為港府捉未成年女童入冊所以咁激動

黃之鋒將"錯判形勢"呢個詞語用得太濫啦,過去一年用左無數次,但究竟係邊個錯判形勢呢

引用:
原帖由 wavehand 於 2020-8-13 09:50 AM 發表
黃之鋒將"錯判形勢"呢個詞語用得太濫啦,過去一年用左無數次,但究竟係邊個錯判形勢呢
知瘋錯判炸掛?

真係錯判形勢,為了政治,乃老美都算,呢家乃埋日,你阿爺唔死都俾你激死!

垃圾立場爛霉

你估你係日本間諜『你香爛』?

話之日本動用自慰隊全力砲轟

安倍都未出聲,如果分裂國家行為日本政府響應的話,相信好快就會出現琉球女神光復琉球王國,將侵略者日本踢出去

引用:
原帖由 wavehand 於 2020-8-13 09:50 AM 發表
拉九佢又錯判形勢,唔拉又錯判形勢,總之河童一日在世政權都錯判形勢

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-8-13 09:37 AM 發表
一直以來,日本對比起英美主導的西方國家,在對港政策也採取較為保守和低調的態度處理。即使過去三十...

https://cdn.thestandnews.com/media/photos/cache/1_bcT16_1200x630cropcenter.png

拘捕周庭,對日本社會帶來的震撼程度,比起黎智英、李柱銘、黃之鋒,還是任何一個香港人也要大,畢竟在日本傳媒的描述裡,她的外號可是「民主女神 ...
扮緊被鎖孖葉戅九九撥頭髮果個就錯判形勢

日本人唔夠膽玩政治 因為日本國安法 ,如果告的話100%一定告得入

扮緊被鎖孖葉撥頭髮果個就錯判形勢  

引用:
原帖由 奧林巴斯 於 2020-8-13 09:59 AM 發表
安倍都未出聲,如果分裂國家行為日本政府響應的話,相信好快就會出現琉球女神光復琉球王國,將侵略者日本踢出去
算把啦C兄,這些說話係比蠢人聽的,我們正常人當然唔會明白,
就正如電話騙案中,香港入境處居然係講國語既一樣,目的是先將蠢人篩選出來,免得浪費自己時間

日本仔把手伸到台灣,今天又想借機會把手伸到香港的話,小心手就被夾住.

主題標籤 #李柱銘
鍵盤翻頁
左右