• 瀏覽: 15,932
  • 回覆: 7
  • 追帖: 1
+11
13萬????

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-8-13 07:07 AM 發表
並指女職員疑因近日忙碌,未去銀行入數。
會唔會有內鬼???
忙???

引用:
原帖由 A1000 於 2020-8-13 08:27 AM 發表

幾日數目有十幾萬,一啲都唔出奇。
幾日10幾萬係好奇

引用:
原帖由 vickiling 於 2020-8-13 08:58 AM 發表

佢賣幾多日會有13萬收入 .....
個個比1,000紙咩
$10 + $20 + $50 + 銀仔...........10幾萬好大袋啦

引用:
原帖由 A1000 於 2020-8-13 09:21 AM 發表

大間d 一定得!
大間就日日埋數+鎖落甲萬啦
要清部收銀機+對數lor

引用:
原帖由 kid_a 於 2020-8-13 10:12 AM 發表

第一 : 銀行開業時間己經縮左.
第二 : 你入完數月底點出糧比工人?
第三 : 供應商D數又點找?
第四 : 生意少左員工都少左(邊個去排隊入數?)
幾個原因都令呢D小店, keep 住D現金
不過咁比人偷晒D錢可能好快執... ...
第一 : 銀行開業時間己經縮左<===咁又點??? 部現金機開24
第二 : 你入完數月底點出糧比工人?<===咪戶口autopay lor
第三 : 供應商D數又點找? <===開票lor
第四 : 生意少左員工都少左(邊個去排隊入數?)<===10幾萬少左生意???

引用:
原帖由 kid_a 於 2020-8-13 10:39 AM 發表

即係佢地有時都事去銀行. 找數咪用現金囉.
當然你講既都可行. 只係佢地可能覺得存入提出好麻煩, 貪方便又唔小心..
結果比人偷晒... ...
找數+出糧要比現金, 就keep唔到1x萬cash la
吊.........根本晚晚都要清部收銀機對數啦......中間落格咪on 9

引用:
原帖由 kid_a 於 2020-8-13 10:45 AM 發表

我諗佢地只係點過數就算, 同埋如果有請工人..D錢都會收好D...
我估得佢自家做..所以大拿拿萬亂咁放...
咪能傻啦
點9左唔係入銀行, 咁點黎做咩???  

留記錄咁影相張得啦

主題標籤 #口罩
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]