• 瀏覽: 5,619
  • 回覆: 52
+16
真係好不滿中國現在對印度的懦弱手法,及拖拖拉拉,再拖,相信巴基斯坦,不丹及尼泊爾都攰,繼而感覺你中國無能

在5月,6月及7月,大家都可以當中國係禮貌忍讓,但到現在,中國都只是默默無言,又唔公開印度罪狀,只是默默企係度搏印度唔敢過來,係度乾耗,但印度就不斷國際抹黑,聯繫更多國家圍堵。。

中國仲係沉默寡言,只能被認定而家的解放軍係紙老虎,可以任意欺凌及消遣!

中國太軟弱,
若我是中國,我會叫華春瑩公開宣布印度罪狀,及設限期一星期內退兵。否則就會真出兵印度,將新德里掃平

中國對峙這麼久都唔敢郁,只說明中國怕了印度,難怪印度比中國更高階,因為中國只會訓係度任人咬!

打印度簡值浪費子彈,全世界都知道中國可以完敗印度,打來咩能用?
空手都打死印度二十幾人啦,出咩能氣?

不過你繫到挑釁同諷刺有能用咩?你以為正常人會咁能on9現在打印度嗎?
引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-13 08:50 AM 發表
中國唔打南海及東海都應打印度啦, 想拖乜??

印度疫情不掂, 就拿中國來消遣給印度解氣, 中國做咩要這樣做印度出氣袋???何況, 今次不是印度第一次揾中國做出氣袋, 多年來不斷在邊境揾中國對峙, 但中國除了只懂談判, 忍讓印度...只表現出自己國家忍讓, 懦弱.....女人....

咁攪法, 當完你中國係出氣袋又唔敢還手, 世界各國又怎會唔想揾你做出氣袋呢?? ...

留住印軍賞雪,不戰屈人之兵

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2020-8-13 12:20 PM 發表
打印度簡值浪費子彈,全世界都知道中國可以完敗印度,打來咩能用?
空手都打死印度二十幾人啦,出咩能氣?

不過你繫到挑釁同諷刺有能用咩?你以為正常人會咁能on9現在打印度嗎?

...
污蠅都弱過人類好多,但唔可因為咁,任得污蠅嬲住晒自已架?

出手趕吓污蠅啦,中國!

引用:
原帖由 goyoyogo 於 2020-8-13 01:16 PM 發表
留住印軍賞雪,不戰屈人之兵
這這是中國人一廂情願之想,
印度已是多年多次同中國對峙,佢地到而家都未屈過,只且在國內老抹中國被印度比下去就有!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-13 07:38 AM 發表
其實, 某程度, 對大陸軍的表現失望, 因為得個拖字

根本大陸就要一場戰爭, 一場火箭速度的勝仗給世界威攝力,
而家攪到三個火頭
包括南海及東海
南海是美軍, 會引發三戰唔打以真打
東海又有台灣同胞, 亦不可殺

但咖哩那些, 何不下狠心, 打完佢送巴基斯坦, 不丹及尼泊爾一個大人情及讓 錫金復國, 更讓自己除去咖哩仔這個大患
,更重要是打爆了美國佬及台灣郭 ...
差三不成氣候,威脅不到中國。中國的大敵是老美,戰略是集中力量撼低老美,其他自然樹倒猢猻散。老美不敢、亦無能力正式向中國發動戰爭,一路都是叫人衝來做替死鬼,中國不會蠢到中計。要打的話,直接打美國這蛇頭。中美一戰,無可避免,對付老美一個就得啦,切勿橫生枝節。老美一倒,天下大定。

引用:
原帖由 Visita 於 2020-8-13 06:27 PM 發表

差三不成氣候,威脅不到中國。中國的大敵是老美,戰略是集中力量撼低老美,其他自然樹倒猢猻散。老美不敢、亦無能力正式向中國發動戰爭,一路都是叫人衝來做替死鬼,中國不會蠢到中計。要打的話,直接打美國這蛇頭。中美一戰,無可避免,對付老美一個就得啦,切勿橫生枝節。老美一倒,天下大定。 ...
對,中國對手係美國,什麼三哥日本呆灣都係散仔,要打當然同對手直接打,打贏了全部都立即收皮摺埋

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-13 13:53 發表

這這是中國人一廂情願之想,
印度已是多年多次同中國對峙,佢地到而家都未屈過,只且在國內老抹中國被印度比下去就有!
近期中國只是在中印邊界增兵佈防。
解放軍正規主力部隊一直在東南沿岸地區,如暴發戰爭你如何取捨?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-13 10:00 發表
中國對峙這麼久都唔敢郁,只說明中國怕了印度,難怪印度比中國更高階,因為中國只會訓係度任人咬!
咁就奇啦

拉達克一役印度鳩吹自己大勝,轉進到傷亡慘重悲情牌,中國反而霸多左地增加駐兵??

引用:
原帖由 Visita 於 2020-8-13 06:27 PM 發表

差三不成氣候,威脅不到中國。中國的大敵是老美,戰略是集中力量撼低老美,其他自然樹倒猢猻散。老美不敢、亦無能力正式向中國發動戰爭,一路都是叫人衝來做替死鬼,中國不會蠢到中計。要打的話,直接打美國這蛇頭。中美一戰,無可避免,對付老美一個就得啦,切勿橫生枝節。老美一倒,天下大定。 ...
但中國不是已說不對美國不開火嗎???
咁美國又唔打得, 但印度又話留住佢,
咁同任人宰割何異?

引用:
原帖由 機龍 於 2020-8-13 07:05 PM 發表

咁就奇啦

拉達克一役印度鳩吹自己大勝,轉進到傷亡慘重悲情牌,中國反而霸多左地增加駐兵??
但印度在自己國大造文章, 又不斷大買軍器....
印尼軍有傷亡, 但中國軍都應有, 中國用得著用士兵命供印軍消遣, 陪佢癲嗎??

唔同美國打, 咪打印度囉, 中國的確要一場仗來確立自己威信.

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-13 09:57 PM 發表

但中國不是已說不對美國不開火嗎???
咁美國又唔打得, 但印度又話留住佢,
咁同任人宰割何異?
打打打?
有勇無謀
打贏阿差有乜用?
真正想亡我國的是美國

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2020-8-13 10:06 PM 發表

打打打?
有勇無謀
打贏阿差有乜用?
真正想亡我國的是美國
係, 但中國講咗唔開第一槍, 南海又係拖, 看來東海又有美軍係度, 咁又係拖下去..............拖.....

美國不會同中國開戰
美國想打核戰? OR WW3?
儍侵一不夠膽,而來也不需要用
美國最想制裁到中國經濟崩潰
人民吃草
沒飯開,那有錢建設軍隊?
那有錢投資科研去upgrade 新軍事技術?
有沒錢去搞5G? 高鐵?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]