• 瀏覽: 26,238
  • 回覆: 108
+7
油麻地覺士道1號德成台,今晨(12日)10時10分,一名女子懷疑在上址高處持刀危站,疑企圖跳樓,有市民發現報警。消防及救

消息指,女事主是岑寧童,父母即為岑建勳及前港姐冠軍謝寧。謝寧回覆東網查詢表示,女兒企跳是誤會及完全錯誤,沒有這回事,並指女兒當時身體不適,家傭因緊張而報警求助,警方到場處理時引起誤會,現時已有醫生到達寓所為女兒檢查,會送她去醫院治療,問題並不嚴重。

同佢阿媽成個餅印咁, 完全唔似老豆! 奇在港姐會肯嫁禿頭岑!
30都未到大把青春使乜要死?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200812/bkn-20200812104037607-0812_00822_001.html

佢阿媽應該50幾算保持得幾好

又話自殺, 老豆老母又話唔係, 真假?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-8-12 05:21 PM 發表
油麻地覺士道1號德成台,今晨(12日)10時10分,一名女子懷疑在上址高處持刀危站,疑企圖跳樓,有市民發現報警。消防及救

?20200812170429

消息指,女事主是岑寧童,父母即為岑建勳及前港姐冠軍謝寧。謝 ...
當年六四,佢老豆同李呃人有份一齊獨呑所有錢,可能知道後被佢老豆迫瘋左

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2020-8-12 05:53 PM 發表

當年六四,佢老豆同李呃人有份一齊獨呑所有錢,可能知道後被佢老豆迫瘋左
係咪呢單呀

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2020-8-12 05:53 PM 發表

話時話,
呢排無哂李呃人聲氣

前港姐冠軍謝寧乜水黎

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-8-12 17:42 發表
又話自殺, 老豆老母又話唔係, 真假?
梗係話唔係啦

曱甴乸?

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2020-8-12 06:25 PM 發表

話時話,
呢排無哂李呃人聲氣
肥佬黎後跟住就係佢,
著草。

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-8-12 06:20 PM 發表

11491403 係咪呢單呀
係呀, 哩條友89年食左d錢, 90年就移民加拿大

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]