• 瀏覽: 13,468
  • 回覆: 153
+8
壹傳媒(00282)股價連日異動,周三(12日)開市報1.4港元後,隨即炒上即市高位1.75元,惟午後倒跌,即市低位見0.69元,大冧37%;現報0.82元,跌25%,成交逾14億元。
思想線

割禾青你班撐毒果就要被收割講到幾偉大一定撐蘋果金錢遠離我曱甴真正是不切割自己條思維線路

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20200812/bkn-20200812095907180-0812_00842_001.html

飯要一口一口食
肥佬黎啲fans睇長線,會長揸隻股唔放

引用:
原帖由 healchu 於 2020-8-12 03:05 PM 發表
班曱甴停牌都唔割

黎智英吐現喇美台過數完成黑暴又可開工了

引用:
原帖由 healchu 於 2020-8-12 03:05 PM 發表
等染紅,錢景一片光明

記住核爆都唔割,最多比埋副身家肥佬黎

正kam會 理應  叫停牌 要求查清楚 乜事,  but 正kam會 唔敢

所以 生果報 已不是 新聞機構 而是 政治機關

一間每年蝕數億既公司,
仲要見唔到個市場會有前景..
入市個腦都有問題..

笑死垃圾282就快跌50%,曱甴仲唔幫手掃貨,又話投票

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-8-12 03:08 PM 發表
黎智英吐現喇美台過數完成黑暴又可開工了
12/8 & 13/8壹仔好快套現完畢(T+2), 目的達到了.

莊家走貨大賺特賺,傻西做嗮大閘蟹

引用:
YC要堅定持有囉

引用:
原帖由 Domson 於 2020-8-12 04:21 PM 發表
莊家走貨大賺特賺,傻西做嗮大閘蟹
佢地核爆都唔割蓆㗎🤭🤭🤭🤭🤣🤣🤣

引用:
原帖由 1333333 於 2020-8-12 03:02 PM 發表
壹傳媒(00282)股價連日異動,周三(12日)開市報1.4港元後,隨即炒上即市高位1.75元,惟午後倒跌,即市低位見0.69元,大冧37%;現報0.82元,跌25%,成交逾14億元。
?2020081214 ...
根本係玩幾十年舊橋,首先托市,兼喺自己蘋果日報及其他黃媒合謀做媒,吹噓排隊買蘋果日報,再自己蘋果日報及其他黃媒又合謀做媒,吹噓買壹傳媒股係支持民主兼大賺錢

等個個黃絲懵人狂買壹傳媒股後,今日壹傳媒設局者就馬上放,立哂班黃絲懵人狂買壹傳媒股嘅錢

收割完,小心睇實肥佬棄保潛逃去尾國!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]