• 瀏覽: 30,504
  • 回覆: 328
  • 追帖: 1
+3
收正苦糧,仲可以日日鬧正苦,幾爽呀!

世上有邊個正苦,俾錢人鬧自己、每日為自己添煩添亂呢?係呢個正苦咁好仁咋啩?

諗咁耐都係諗點美化佢唔捨得份人工啫

佢邊會咁笨柒放棄一年人工

唔延任扮清高同錢作對咩

反骨仔

引用:
原帖由 由美女 於 2020-8-12 03:27 PM 發表
唔延任扮清高同錢作對咩
等戇鳩睇文宣作一篇慷慨激昂既膠文去美化「延任」, 呢種食碗面反碗底既行為.

鄭松泰侮辱國旗理大炒左無講師做,唯一收入做議員,唔延任?邊個請牠!

應該搞個公投,市民決定總辭定延任,如果市民表示應辭就辭

引用:
原帖由 我是中國香港人 於 2020-8-12 03:29 PM 發表
鄭松泰侮辱國旗理大炒左無講師做,唯一收入做議員,唔延任?邊個請牠!
啊! 原來佢無咗份工. 難怪要延任咯!

引用:
原帖由 北上趣味 於 2020-8-12 03:29 PM 發表
應該搞個公投,市民決定總辭定延任,如果市民表示應辭就辭
呢樣嘢一半半....玩死自己喎!

蟲太郎

引用:
原帖由 做乜很 於 2020-8-12 03:24 PM 發表

錯啦,連埋請助理薪金,開支報銷,一個月有成$35萬,即係四年共$1680萬
我真係唔知咁多

哈哈  契弟   人工最緊要

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-8-12 02:27 PM 發表
全國人大常委會昨日決定現屆立法會延任不少於一年,20多名民主派議員昨發明質疑決定違反《基本法》第69條,但未定留任抑或「總辭」。未有參與聯署的熱血公民立法會議員鄭松泰今天(12日)表示,會延任一年,他指若民主派決定不延任,應反思未來都不參加選舉。民主派昨午開會商討去留問題,會上未有結論.......

常言道︰「民主派愛人權公義,但更愛鈔票銀紙。」

今日見鄭松泰言 ...
這次泛民真係捉蟲,做又唔係,唔做又唔係,不過到頭來都係要做,因為太愛錢。

吊,呢條屎蟲太,見錢眼開,第一時間要連任,遲D可能向亞爺投誠,出賣屎曱甴,屎曱甴睇路呀 !😂😂😅😅

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]