• 瀏覽: 5,758
  • 回覆: 49
笠水?中向美表明老解絕不率先開拖,疑為南海局勢降溫!美台合作升級大陸反應激烈
https://www.youtube.com/watch?v=_VtiJAZlP2A進入香討影片區

繁體字?呢條花靚係乜水?代表大陸發言?

敵進我退

引用:
原帖由 神棍老子 於 2020-8-12 01:10 PM 發表
笠水?中向美表明老解絕不率先開拖,疑為南海局勢降溫!美台合作升級大陸反應激烈
https://www.youtube.com/watch?v=_VtiJAZlP2A
弱智果個先會率先開拖
美國軍費支出仲多過全世界第2-9名加埋
邊個咁on狗主動去打佢呀
班西毛把口叫打
自己又話反中,又唔敢去北京反
美國又話乜乜77保護香港人權
全世界都係到打緊嘴炮架啦

淨係睇樣,不看也罷。
樓主,既然你推廣得,也會略知一二吧。敢問條𨶙仔貴姓,身居何職?那所名校本科生?

引用:
原帖由 神棍老子 於 2020-8-12 01:10 PM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=_VtiJAZlP2A
一直都講緊防衛

美狗係咁吠人,想打交。

我軍軍備全世界最先進,連2線戰機都可以輕鬆做低佢老美一線戰機,驅逐艦又喺全世最強,應該動打佢老美

引用:
原帖由 lyk898 於 2020-8-13 09:15 AM 發表
我軍軍備全世界最先進,連2線戰機都可以輕鬆做低佢老美一線戰機,驅逐艦又喺全世最強,應該動打佢老美
認同呀,
#J20完勝F22, F35,==>原因:F22太舊, F35甩皮
#055大驅遠勝DDG1000, 宙斯盾軍艦==>原因:055有128支導彈多於美艦, 電磁炮亦可以使用打擊美艦
#001, 002航母勝於美帝航母==>原因: 電磁彈射唔掂, 蒸汽彈射長時間使用要停30分鐘, 呢30分鐘空窗期就擊沉你啦, 仲有大陸有數十萬隻魚船, 一齊落網可以將航母螺旋槳纏繞令其失去動力.
#094,096潛艇==> 原因: 用最新泵推動靜音世界第一, 加上大陸有數十萬隻魚船, 一齊落網可以將潛艇螺旋槳纏繞令其失去動力,
#東風快遞導彈, ==>原因:一支可以擊沉一艘美航母, 中短程東風導彈可以將日本, 菲律賓, 關島美基地摧毀, 長程可以令華盛頓係地圖上消失.
#反隱身雷達/量子雷達 ==>原因:甚麼B2, B2B隱身轟炸機一出動就被探測兼鎖定摧毀

引用:
原帖由 神棍老子 於 2020-8-13 02:36 PM 發表

認同呀,
#J20完勝F22, F35,==>原因:F22太舊, F35甩皮
#055大驅遠勝DDG1000, 宙斯盾軍艦==>原因:055有128支導彈多於美艦, 電磁炮亦可以使用打擊美艦
#001, 002航母勝於美帝航母==>原因: 電磁彈射唔掂, 蒸汽彈射長時間使用要停30分鐘, 呢30分鐘空窗期就擊沉你啦, 仲有大陸有數十萬隻魚船, 一齊落網可以將航母螺旋槳纏繞令其失去動力. ...
仲未計激光,電磁,量子三大炮呢,仲有高超音速,炭基芯片,大彊無人機,未出動已經嚇到佢連投降都冇力扯白期。

其實大陸一向都唔會開火先啦 邊一次係大陸開火先㗎 反而你可以咁講 如果其他國家開火先 必定還擊 即係必定開火 咁樣明明呀

中國從來都是講保衛國土,不像美國外出侵略,
美國唔來挑釁,中國想開拖都無處著手

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]